Domov | O nas | Skupina Pomladni cvet

Skupina Pomladni cvet

Naša medgeneracijska skupina je po stažu še zelo mlada, saj smo jo ustanovili šele v mesecu marcu letos, natančneje 30. 3.2017. Temu primerno smo jo poimenovali »Pomladni cvet«. To ime smo ji izbrali glede na to, da smo se pač ustanovili v tem prijetnem letnem času.

V skupini nas je trenutno 13 članov – 11 pripadnic nežnejšega spola in 2 rokovnjača (Anica, Dragica, Ferida, Inge, Joži, Marija, Nataša, Olga, Vesna, Vida ter Marjan in Boris).

Sestajamo se vsak četrtek v prostorih ZLU v Zagorju, ki nam je prijazno ponudila ustrezni prostor za delovanje, za kar smo jim zelo hvaležni in se jim najlepše zahvaljujemo.


Vodja skupine oz. primus inter pares (prva med enakimi) pa je naša Ani Klančnik, ki v teh začetnih srečanjih skrbi, da se seznanjamo s cilji, namenom, aktivnostmi, metodami dela in na splošno, s plemenitim, humanitarnim poslanstvom MD SREČNO Zagorje.

Zavedamo se, da je potrebno za boljše in učinkovitejše medgeneracijsko sožitje in bogato jesen življenja marsikaj postoriti, torej moramo za kakovostno starost danes in jutri, vsi, predvsem pa sami, narediti največ. In zato se bomo aktivno vključevali v projekt Zagorska prostovoljska mreža medgeneracijskih programov za kakovostno starost in tesnejše odnose med generacijami.