Domov | Dejavnosti | Skupina IZOLA, maj 2008

Skupina IZOLA, maj 2008

Skupina deluje od maja 2008.


Foto: Slavica Mrakovčič, 7.06.2014

Kje telovadimo
: na plaži v Simonovem zalivu

Kdaj: ob 7.30 do 8.00 vsak dan ob vsakem vremenuZadnja telovadba in čestitka v letu 2013 - link.

Nekaj slik skupine Izola si lahko ogledate s klikom na povezavo.

Donatorja vseh obalnih skupin Šole zdravja sta:

LifeClass

       

 
OBVESTILA SKUPINE IZOLA
____________________________________________________________

Telovadba skupine IZOLA


Fotogalerija
______________________________________________________________________________________

september 2016


Ob koncu poletja smo se odločili, da pripomoremo k čistejšemu okolju in tako je nastala akcija. Travnik v Simonovem zalivu smo očistili cigaretnih ogorkov.
05. avgust 2016

Zakorakali smo že krepko v poletje in pri nas ob morju nas poletno sonce greje že kar neusmiljeno.

Jutranje temperature se gibljejo okoli 26 in več, vendar se kljub vročini redno dobivamo na našem travniku v Simonovemu zalivu.

Skupina je poleti še bolj množična, saj radi sprejmemo vse obiskovalce, ki jih v teh mesecih ni malo. Pridružijo se nam tudi telovadci iz drugih krajev, kjer je že organizirana telovadba Šole zdravja, izmenjamo mnenja in se imamo lepo.

Vsem skupaj en vroč pozdrav!

Besedilo: Marinka Štok
Foto: Jože Fabjan

20. maj 2016
- 8. obletnica skupine

Kot vsako leto je tudi letos skupina Šola zdravja Izola dne 20. maja obeležila svoj rojstni dan. Povabilu so se odzvale obalne skupine.

Kljub slabemu vremenu smo na prelepem travniku v Simonovemu zalivu izvedli telovadbo. Zahvalili smo se predstavniku hotela Simonov zaliv, ki nam že 8 let dovoli uporabo zelenice na plaži. Po končani vadbi smo se pogostili z dobrotami, ki so jih pripravile članice skupine.

Hvala vsem, ki ste se pridružili jutranji telovadbi!

Besedilo in foto: Marinka Štok

 December 2015
Skupina Izola v praznični preobleki.

Foto: Marinka Štok


______________________________________________________________________________________

3.6.2015
Skupina Izola je v soboto 31.05.2015 obeležila 7. obletnico telovadbe. Povabilu so se prijazno odzvali telovadci podružnice Obale. Telovadbo je vodila predsednica Ema Perkovič, kateri smo se zahvalili z šopkom vrtnic.
Po končani telovadbi smo skupaj zapeli himno ter se pogostili z domačimi dobrotami, ki so jih pripravile pridne telovadke.

Skupina Izola
fotogalerija
_______________________________________________________________________________________

8.06.2014
V soboto 8. junija 2014 je skupina Šola zdravja Izola obeležila že 6. obletnico jutranje telovadbe na plaži San Simona. Povabljene so bile obalne skupine, ki so se prijazno odzvale in ustanovni vodja dr. Nikolay Grishin. Po končani telovadbi so se posladkali z dobrotami, ki so jih pripravile. Več v Fotogaleriji ...

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
11. 05. 2013
Skupina Izola se je odzvala povabilu na medgeneracijsko srečanje, ki ga OŠ Livade Izola organizira že vrsto let. Letos pa so srečanje poimenovali "Spletimo vezi". Prisostvovale so vse šole in vrtci Izole. Kljub slabemu vremenu je prireditev uspela. Skupina Izola je predstavila jutranjo telovadbo "1000 gibov", ki bo letos obeležila že peto leto delovanja. Lansko leto so se tudi odzvali povabilu in tako dobili priznanje za širjenje jutranje telovadbe. 
Nekaj utrinkov s tega dogodka: