Domov | Dejavnosti | Skupina RADOVLJICA, 6.01.2016

Skupina RADOVLJICA, 6.01.2016Kje telovadijo
: na nogometnem igrišču. Ko dežuje telovadijo spodaj v garaži, drugače pa malo naprej za pokritim drsališčem.

Kdaj: od 7.30 do 8hOBVESTILA SKUPINE RADOVLJICA

2017
_________________________________________________________________________________________________

7.04.2017 -
SVETOVNI DAN ZDRAVJA

Ja za naše zdravje in dobro počutje gre. In ker smo Radovljica četrta najbolj zdrava občina v Sloveniji se v Šoli zdravja trudimo, da bo tako ostalo ali se stanje še izboljšalo.
Vsakodnevna jutranja telovadba od 7.30 do 8 ure je pravi balzam za nas ki smo že malo v letih in razen čajčkov, termoforjev ali podobnih stvari rabimo še dodatno razgibavanje, da telo ne zakrni. In to nam telovadba 1000 gibov omogoča.Pa še družba in dobra volja je na dnevnem redu.
Po vsakodnevni telovadbi se nekatere članice odpravimo na sprehod do Šobca, ko bo pa tudi ta naš biser urejen in prehoden se bomo odpravile na daljšo pot čez tri mostove. Pa še kam ker nam volje in želje po zdravju in dobrem zraku ne manjka.
Veselje je vsak dan gledati vse te nasmejane in dobrovoljne obraze in ja edine smo si : "Vse za zdravje in dobro voljo, ker dobrovoljni in nasmejani občani so zadovoljni občani."
V Društvo šola zdravja po celi Sloveniji je vključeno preko 3000 članov , in ponosni smo, da smo občani Radovljice vključeni v to množično skupnost.
Trudili se bomo še naprej ohranjati: " Zdrav duh v zdravem telesu."

- AVTOR: KATARINA MAURER, objavljeno na e-portalu Občine Radovljica
RADOVLJICA, 5.4.2017.

_________________________________________________________________________________________________

7.01.2017

Praznovanje naše 1. obletnice. Bilo je hladno, vendar v srcih in duši zelo toplo. Prijetno, zabavno, družabno. Hvala za vaš trud, bogat program in obilo peciva.

Foto:Špela Ahačič


3.01.2017


Pozdrav iz skupine Radovljica.
29.06.2016

Članice skupine Šole zdravja v Radovljici, so ob polletnici napisale svojo himno, ki si jo lahko ogledate tukaj.


Foto: Katarina Maurer


16.01.2016

V soboto smo se zbrali, kljub nizkim temperaturam, na prelepem prostoru v športnem parku v Radovljici. Jutranje telovadbe se je udeležilo blizu 20 krajanov občine Radovljica. Prisotne so bile tudi članice iz skupine Domžale in skupine Lesce. Vadbo je vodila predsednica društva Zdenka Katkič. Na koncu vadbe smo še slišali novo nastalo himno skupine Lesce in si izmenjali obilo informacij ob pitju kavice.

Nekaj utrinkov z jutranje telovadbe (Foto: Marinka in Zdenka):

 11.01.2016
Danes se je začelo telovaditi v Radovljici. Novih je bilo 13, iz Lesc smo prišle 4 in telovadbo je vodila Špela iz skupine Tržič. Z nami je telovadil tudi predsednik DU Radovljica. Upam, da se bo število postopoma zvišalo. Telovadba je bila zunaj na zasneženem nogometnem igrišču, za kar je bilo dano pismeno dovoljenje Občine Radovljica. Jutri bo telovadbo vodila spet Špela iz skupine Tržič, potem pa nam bo pri vodenju telovadbe pomagal nekdo iz skupine Lesce, dokler se sami ne usposobimo in bo kakšen Radovljičan oz. Radovljičanka prevzela vodenje jutranje telovadbe v skupini Radovljica. O začetku telovadbe v Radovljici je bila objava v Gorenjskem glasu (5.01.2016) in na radiu Triglav ter na spletni strani DU Radovljica.

Vljudno vabljeni! LP – Lenčka
__________________________________________________________________________________________