Domov | Fotogalerija

Fotogalerija

Projekt Sound Exchange, srečanje s glasbeniki iz Brezniškega Huma od 13. do 15.9.2013

Projekt Soundex je nadaljevanje sodelovanja s pobrateno občino Brezniški Hum iz Hrvaške, ki so nam letos vrnili obsik. Osrednji dogodek tridnevnega druženja je bil večerni koncer šmarskih tamburašev in gedbe na pihala sv. Martin iz Brezniškega Huma. Glasba je bila osrednja tema delavnice in izmenjave iskušenj pri ...

Prireditev Dan jagod in špargljev na Bregu pri Litiji 1.6.2013

Šparglji so komaj še zdržali prestavljanje dneva izvedbe prireditve zaradi slabega vremena, saj se njihova sezona v juniji zaključuje. Jagode pa tudi niso zorele ob nizkih temperaturah konec maja.
Organizatorji smo imeli srečo z vremenom, saj je bila sobota sončna, popoldnaska nevihta je obšla Breg. Letos je bilo ...

Nova fasada na gasilskem domu na Bregu - delovna akcija 4.5.2013

Gasilski dom na Bregu, vaško jedro in domovanje društev in KS, je po delovni akciji prostovoljcev iz vrst gasilev, športnikov in društva LAZ zasijal v novi fasadi.

Pohod po pohodu 21.4.2013

Ponavadi je lepo vreme na prvo soboto v aprilu, ko organiziramo pohod po obronikh Jablaniške doline in skoraj vedno dežuje dva tedna kasneje, ko gremo organizatorji po obronkih. Letos je bilo obratno.

Izlet na Pivško, 13.4.2013

Pivško je turistično dokaj nepoznano, vendar zanimivo z veliko potenciali. Njihov adut so prostrani gozdovi, naseljeni z medvedi, vovki, risi, srnjadjo, zanimiva presihajoča jezera in posamezniki, ki razvijajo turistične kapacitete in zeleni turizem.

10. pohod po obronkih Jablaniške doline 6.4.2013

Pot je zanimiva tudi v slabem vremenu. Kljub začetku aprila se narava še ni prebudila, nekje je še ležal sneg. Okoli 300 pohodnikov, kar je četrtina običajnega obiska, je bilo zadovoljnih in so se kar dolgo zadržali na kmetijah ob poti in na cilju v Gradišču pri Litiji.

10-letnica Društva LAZ 16.3.2013

Prireditev je bila v Kulturnem domu v Šmartnem pri Litiji. Dvorana je bila povsem polna. Program je vseboval vsakega nekaj, od predstavitve delovanja društva, prepevanja gradiških fantov in ženskega pevskega zbora LAZ, do predstavitev sosedskih društev, katerim se je društvo LAZ zahvalilo za sodelovanje s pisno zahvalo ...

Delavnica "Priprava narezkov, namazov in solat" - 16.1.2013