Domov | Zgodilo se je

Zgodilo se je

25 let Materinskega doma na Škofljici

18. decembra 2015 smo Ragle v kulturni dvorani Škofljica z ljudskimi pesmimi o ženskah in mamah popestrile prireditev ob 25. obletnici delovanja Materinskega doma na Škofljici.

Sonce ino mesec, vse te drobne zvezde

13. decembra 2015 smo Ragle pripravile vsakoletni tematski koncert s slovensko ljudsko pesmijo o soncu, luni in zvezdah.

Območno srečanje pevcev ljudskih pesmi in godcev ljudskih viž

11. septembra 2015 smo v Kulturno-kongresnem centru Dolenjske Toplice zapele na Območnem srečanju OI JSKD Novo mesto z naslovom 'Naj zveni ljudska pesem'. Na srečanju so se predstavile še Ljudske pevke Rožce iz Dolenjskih Toplic, Ljudske pevke Šmarjetke iz Šmarjete, Ljudski pevci Vaški zvon iz Prečne, pevska skupin ...

Zapeli čisto po domače pri Kolednikih iz Bušeče vasi

30. maja 2015 smo v gostih pri Kolednikih iz Bušeče vasi pele na srečanju ljudskih pevcev in godcev 'Zapojmo čisto po domače' . Koledniki so ga priredili že dvanajstič, nastopili pa so še Fantje z vasi iz Škocjana, Triio M, Ljudski pevci Vaški zvon Prečna in Prijatelji s Šmartna ob Paki.

Srečanje Društva katoliških pedagogov v Trebnjem

14. marca 2015 smo v Baragovi dvorani v Trebnjem pele članom Društva katoliških pedagogov.

95 let Vilme Bukovec

26. februarja 2015 smo ob njenem 95. rojstnem dnevu Ragle zapele operni pevki in častni občanki občine Trebnje na slavnostnem sprejemu v Galeriji likovnih samorastnikov v Trebnjem.