Analiza potreb nevladnih organizacij Osrednjeslovenske regije

V okviru Stičišča NVO osrednje Slovenije izvajamo anketo, s katero želimo oceniti potrebe nevladnih organizacij. Vaši odgovori nam bodo pomagali pri izboljšanju podpornih storitev za vas zato prosimo, da si vzamete 30 minut časa in odgovorite na spletni vprašalnik do četrtka, 29. 5. 2014.

Do spletne ankete lahko dostopate na povezavi:
http://www.surveygizmo.com/s3/1619380/Analiza-potreb-nevladnih-organizacij-regionalna-sti-i-a-nevladnih-organizacij-Osrednjeslovenska

Vprašalnik je namenjen predstavnikom nevladnih organizacij (društev, zasebnih zavodov in ustanov) s sedežem v Osrednjeslovenski regiji. Predlagamo, da anketo izpolnjuje oseba, ki zelo dobro pozna delovanje vaše organizacije.

Potrebovali boste tudi nekaj informacij za leto 2011, 2012 in 2013 o katerih poročate ob oddaji letnih poročil na AJPES (število zaposlenih, število prostovoljcev, višina prihodkov, leto ustanovitve). Anketa je pripravljena tako, da morate sproti odgovoriti na vsa vprašanja, saj v nasprotnem primeru ne morete nadaljevati z izpolnjevanjem vprašalnika.

Anketo lahko izpolnite sami preko spletne povezave ali pa nam sporočite, če bi želeli izpolnjevati anketo preko telefona. V primeru vprašanj in nejasnoti pri izpolnjevanju ankete nas lahko pokličete na 059 927 619 (od 8.00 do 16.00 ure) ali nam pišete na naslov barbara.mozina@consulta.si.

Hvala za sodelovanje!

Copyright © 2009 - 2020, Društvo Geoss in Društvo za podporo civilne družbe.