Projektni hitri zmenki za gradnjo skupnih projektov

V okviru Stičišča NVO osrednje Slovenije organiziramo prve PROJEKTNE HITRE ZMENKE na katere vabimo društva, zasebne zavode in ustanove iz Osrednjeslovenske regije. Obeta se nam nepozabni spoznavni večer namenjen, da se predstavniki različnih nevladnih organizacij med seboj bolje spoznajo in si odprejo nove možnosti GRADITVE SKUPNIH PROJEKTOV.


KDAJ se bodo odvili PROJEKTNI HITRI ZMENKI?

petek, 14. september 2012, od 17.00 do 20.30 ure

KJE se bodo odvili PROJEKTNI HITRI ZMENKI?
Planinski dom Moravče, Dešen 30, 1281 Kresnice

KAKO bodo potekali PROJEKTNI HITRI ZMENKI?

NOVA POZNANSTVA Na srečanju se bodo udeleženci med seboj bolje spoznali, spoznali delo drugih nevladnih organizacij in predstavili drugim delo svoje organizacije.
+
NOVI PROJEKTI
Sledili bodo PROJEKTNI HITRI ZMENKI, kjer bodo nosilci 3 - 5 projektnih idej imeli svojo projektno mizo, kjer bodo predstavili svoje projektne ideje. Udeleženci bodo po sistemu hitrih zmenkov spoznavali projekt za projektom, se vpisovali kot potencialni partnerji, projekt nadgrajevali s svojimi idejami in pomagali GRADITI SKUPNE PROJEKTE, ki bodo pomagali pri razvoju regije.
=
NOVI PROJEKTNI PARTNEJI
Ob spoznavanju drugih nevladnih organizacij boste preživeli izjemno dinamičen večer in pridobili kontakte organizacij s katerimi bi lahko v prihodnje uspešno sodelovali.

Na projektnih hitrih zmenkih vas bomo razvajali tudi z okusnimi prigrizki.
Vašo udeležbo potrdite do srede, 12. 9. 2012 na mreza@srce-me-povezuje.si. Dodatne informacije Klara Kržišnik, 040 365 850.

Vljudno vabljeni!
________________________
Pridružite se Mreži NVO osrednje Slovenije in pomagajte graditi zgodbo regije. Podrobnosti o mreži in članstvu, ki je brezplačno za društva, zasebne zavode in ustanove najdete na povezavi: www.srce-me-povezuje.si/mreza-nvo.

Copyright © 2009 - 2021, Društvo Geoss in Društvo za podporo civilne družbe.