Javni poziv k predlaganju kandidatov za nagrado oz. priznanja na področju prostovoljstva za leto 2013

Odbor Republike Slovenije za podelitev državnih priznanj na področju prostovoljstva vabi k predlaganju kandidatov za nagrado oziroma priznanja na področju prostovoljstva za leto 2013. Nagrada oziroma Priznanje Republike Slovenije na področju prostovoljstva za leto 2013 je najvišje državno priznanje za izjemne dosežke na področju prostovoljstva, njegove promocije in razvoja. Predlagate lahko prostovoljce/prostovoljke in prostovoljske organizacije.

Nagrada zaslužnemu prostovoljcu se podeli za življenjsko delo, če se je s svojim prostovoljskim delom izjemno uveljavil in z njim trajno prispeval k razvoju prostovoljstva in družbeni blaginji v Republiki Sloveniji ali za enkraten izjemen dosežek, če ima ta izjemen vpliv na področju prostovoljstva.

Nagrada zaslužni prostovoljski organizaciji se podeli, če je s svojim delom dosegla izjemne in trajne dosežke na področju prostovoljstva na območju Republike Slovenije v časovnem obdobju daljšem od 20 let.
 
Kandidate za nagrado in priznanje lahko predlagajo fizične in pravne osebe. Predlogi morajo, ne glede na način oddaje, prispeti najkasneje do 11. 3. 2014, do 12. ure na naslov:

Ministrstvo za notranje zadeve
Odbor Republike Slovenije za podelitev državnih priznanj na področju prostovoljstva glavna pisarna
Tržaška 21/V
1000 Ljubljana

S pripisom »Javni poziv k predlaganju kandidatov za nagrado oziroma priznanja na področju prostovoljstva za leto 2013, št. 093-20/2013-JU/40«.

Javni poziv in obrazci

VIR: MNZ


 

Copyright © 2009 - 2020, Društvo Geoss in Društvo za podporo civilne družbe.