Kontakt
Čebelarsko društvo Tržič
Popovo  6
4290 Tržič


Predsednik:
Samo Cotelj
Tel.: 051 696 080
E-naslov: samo.cotelj@gmail.com

Podpredsednik:
Vinko Perne
Tel: 041 643 506
E-naslov: cebelarstvo.perne@gmail.com


Tajnica:
Ida Žnidaršič Meglič
Tel.: 031 318 705
E-naslov: ida.meglic@gmail.com

Obrazci:
- pristopna izjava
- donacija dohodnine

 

Koledar dogodkov
22. april 2024, ob 10.00 uri

Dan odprtih vrat slovenskih čebelarjev - Čebelnjak "Pod vilo Bistrica"

Društveni čebelnjak
 Razstava panjskih končnic, ki jih bodo poslikali učenci OŠ

Dan odprtih vrat slovenskih čebelarjev

Čebelarsko društvo Tržič, Čebelarska zveza Slovenije, Javna svetovalna služba v čebelarstvu, skupaj s čebelarskimi društvi po Sloveniji, vas vabimo, da se nam pridružite 22. aprila 2024, ko bo potekal Dan odprtih vrat slovenskih čebelarskih društev.
Osrednji dogodek prireditve bo ogled poslikanih panjskih končnic, ki jih bodo učenci osnovnih šol pred tem poslikali v šoli pod mentorstvom likovnih pedagogov in jih prinesli na ogled in ocenjevanje v čebelnjak »Pod Vilo Bistrica«.

Več o tem lahko preberete ...

Vljudno vabljeni.

Predavanje - Smernice dobrih higienskih navad v čebelarstvu

Predavanje Smernice dobrih higienskih navad v čebelarstvu - obnovitveno, bo v četrtek 18. januarja 2024 ob 16. uri v veliki sejni sobi Občine Tržič. Predavala bo Urška Ratajc, iz Javna svetovalna služba v čebelarstvu, Čebelarska zveza Slovenije.

Ambroževa Sv. Maša

  Ambroževa sveta maša – ČD Tržič vabi čebelarje v nedeljo 10. decembra 2023, ob 10. uri k sveti maši v zahvalo in priprošnjo svetemu Ambrožu v cerkev svetega Janeza Krsnika v Kovorju.
Vljudno vabljeni.

Objavljen je javni razpis za izvajanje intervencij v sektorju čebelarskih proizvodov

 Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano je v Uradnem listu RS 106/2023 z dne 13. oktobra 2023 objavilo šestih javnih razpisov za novo čebelarsko obdobje za izvajanje intervencij v sektorju čebelarskih proizvodov iz Strateškega načrta skupne kmetijske politike za obdobje 2023–2027 za Slovenijo. Tem javnim razpisom v začetku leta 2024 predvidoma sledita še dva.
Več o razpisu preberite ...


Tradicionalni slovenski zajtrk

 V petek 17. novenbra, bo v vrtcih in osnovnih šolah potekal tradicionalni slovenski zajtrk. Tokrat bo prireditev potekala pod geslom »Kruh za zajtrk - super dan!«