Domov | Zgodilo se je | Ženski pevski zbor Laz ...

Ženski pevski zbor Laz zopet prepeva, 1. - 3. september, 2017

S pričetkom novega šolskega leta se tudi v drugih institucijah in društvih pričenjajo nove sezone športnih, glasbenih in kulturnih aktivnosti. Tako je tudi v Društvu Laz, kjer članice ŽPZ Laz letos obeležujemo 5. obletnico delovanja. Sezono smo začele prvi vikend v septembru, ko smo se odpravile na intenzivne vaje v Radence na Kolpi. Osredotočile smo se na ponovno povezovanje naših glasov v eno celoto, na tehniko petja ter seveda na spoznavanje novih in ponavljanje starih pesmi, v katerih smo odkrivale njihovo lepoto in sporočilnost.


ŽPZ Laz na pevskem vikendu
 

Pevski vikend nam je služil kot predpriprava na praznovanje 5. obletnice delovanja, ki ga bomo pevke obeležile v petek, 10. novembra, na dogodku ob Občinskem prazniku občine Šmartno pri Litiji. V dobi petih let so se med nami stkala trdna prijateljstva in tema pogovora niso samo petje, ampak tudi vsakodnevne prigode. Vzpostavila so se pristna prijateljstva in želja po druženju, ne samo v času prepevanja, ampak tudi ob drugih veselih dogodkih.

Ob tej priložnosti k sodelovanju vabimo nove, nadobudne članice, katerim je poleg prepevanja v veselje tudi druženje in kvalitetno preživljanje prostega časa s podobno mislečimi. Zainteresirane pokličite na telefonsko številko: 051 306 423 (Nataša Pintar) ali pišite na e-mail naslov drustvo.laz@gmail.com.