Domov | Zgodilo se je | Promocija Jablaniške ...

Promocija Jablaniške doline na sejmu Turizem in prosti čas v Ljubljani 31.1-1.2. 2014

Kot vsako leto, smo se tudi letos z namenom, da Jablaniško dolino predstavimo čimvečim obiskovalcem udeležili sejma TIP v Ljubljani. 

Letošnjega TIP-a smo se udeležili na petek 31.1. 2014 ter soboto 1.2 2014. Kot turistično društvo smo se skupaj z turističnimi zvezami predstavljali v stekleni dvorani.
Stojnica Društva LAZ je pritegnila kar nekaj pozornosti, še posebej, pa so pozornost obiskovalcev pritegnili strojno prerezani prodniki s katerimi smo promovirali stalno zbirko Savskih prodnikov na Bregu pri Litiji. Nemalo se jih je ustavilo ter ugotavljalo, da so razstavljeni kamni na moč podobni mesninam. Mimoidočim smo članice društva LAZ ponujale jablaniške štrukeljce ter topel zeliščni čaj. Med dogodki, ki se odvijajo v Jablaniški dolini je bil za obiskovalce najbolj zanimiv Jablaniški pohod veliko, pa je bilo tudi povpraševanje po kolesarskih poteh, ki so pravkar v obdelavi ter bodo kmalu na voljo vsem, ki se na izlet radi podajo s kolesom. Glede na odziv obiskovalcev lahko sklepamo da je takšnih, ki so že slišali za Jablaniško dolino vedno več. Na sejmu smo promocijo izvajale Katarina Lenart, Pavla Rozina ter Katarina Možina. 
Katarina Lenart z dobrotami iz srca.
Zanimanje obiskovalcev je bilo veliko.
Pavla Rozina je navdušila z svojimi čaji.