Domov | Aktualno | Delavnica - Izdelava ...

Delavnica - Izdelava domačih mazil in tekočih mil

V četrtek, 15. februar ob 17.00 uri nas bo v prostorih PGD Jablanica obiskala ga. Katarina Kovačič, dipl. biotehnologinja, ki izdeluje naravno kozmetiko brez konzervansov in kemičnih snovi.

Ga. Kovačič   izdeluje 100 % naravno kozmetiko, ki ne vsebuje dodatkov, ki koži veliko bolj škodijo kot koristijo. Zelišča pridelujejo sami  na ekološki način.

Žetev zelišč

Tokratna delavnica bo malce drugačna, saj se bomo naučili izdelovati naravna mazila in mila. Na delavnici bomo videli praktični prikaz izdelave mazil, ter prikaz postopka izdelave univerzalne zeliščne kreme. Avtorica bo natančno razložila podrobnosti o izbiri sestavin. Le temu bo priložila recept. Naučili se bomo pravilno dodajati zelišča, kako pravilno pripraviti izvlečke, da so ti kar se da učinkoviti, ravno tako se bomo naučili izdelovati naravna tekoča mila. Avtorica bo predstavila vse sestavine, ki se potrebujejo pri izdelavi izdelka. Razložila nam bo postopek izdelave.Vsi udeleženci delavnice prejmejo natisnjeno gradivo z recepti in lonček mazila, ki se ga bo izdelalo na delavnici.

Vabljeni , da se nam pridružite pri delavnici Izdelava zeliščnih mazil in tekočih mil. 
Prispevek: 5,00 eur/udeleženca
Prijave sprejemamo do torka 13. 2. 2018 na 070 303 321 in 051 312 739. Več informacij dobite na drustvo.laz@gmail.com.

 

Ognjič