Kuharska delavnica – priprava različnih jedi iz špargljev
Z veseljem vam sporočamo, da bo v organizaciji Društva za razvoj podeželja LAZ in pod mentorstvom kuharja Roberta Merzela v petek, 12. 05. 2017 ob 18.00 uri v prostorih PGD Breg pri Litiji, Tenetiše 2, potekala kuharska delavnica.
G. Robert Merzel je vodja kuhinje in svetovalec za kulinariko na Brdu pri Kranju. Pripravlja jedilnike ob največjih protokolarnih obiskih v Sloveniji. V malem prstu pa ima tudi izvedbe kulinaričnih delavnic.
Prepričani smo, da bo tudi tokrat zanimivo. Za ta namen je sestavil recepte raznovrstnih jedi iz špargljev. Kuhali bomo raznovrstne specialitete s šparglji kot so frtajla, testenine in rižote, mladi krompir s slanino, toast, špargljevo pito in popečene šparglje s slanino.
Vljudno vabljeni, da se nam pridružite pri kuhanju in ob zaključku delavnice razveselite vaše brbončice.
Priporočamo zaščitno obleko (predpasnik).
Število mest na delavnici je omejeno, zato pohitite s prijavami.
Prispevek: 10,00 eur/udeleženca
Prijave sprejemamo do 12. 5. 2017 na 051 312 739, 070 303 321 in na drustvo.laz@gmail.com.