Domov | Aktualno | Kuharska delavnica - ...

Kuharska delavnica - priprava različnih vrst solat

Z veseljem vam sporočamo, da bo v organizaciji Društva za razvoj podeželja LAZ in pod mentorstvom kuharice ga. Slavi Lenart v četrtek, 9. 2. 2017 ob 18.00 uri v prostorih PGD Jablanica potekala kuharska delavnica.


Mentorica ga. Slavi Lenart že nekaj let vodi zanimive kuharske delavnice. Prepričani smo da bo tudi tokrat zanimivo. Za ta namen je sestavila recepte raznovrstnih solat. Mentorica v ospredje postavlja pravilo, da bodo jedi pripravljene brez umetnih ojačevalcev okusov ter iz živil, ki jih je enostavno kupiti. Izbor solat bo po sestavi zelo pester. Vključena bodo živila, na katere smo že malo pozabili, pa vendar so zelo okusna in najpomembnejše, zdrava. Tako bodo solatam okus dodali: kvinoja, ješprenj, pira in čičerika. Za prave gurmane bomo na delavnici pripravili solate z granatnim jabolkom, škampi, avokadom, brusnicami in drugimi živili. Glede na sodoben in hiter tempo življenja so te solate primerne kot hladne predjedi ali kot samostojne glavne jedi. Z njimi bomo lahko navdušili povabljene ob posebnih priložnostih, ali pa popestrili naš vsakdanji jedilnik.

Vljudno vabljeni, da se nam pridružite pri kuhanju in sestavljanju raznovrstnih solat in ob zaključku delavnice razveselite vaše brbončice.

Priporočamo zaščitno obleko (predpasnik).

Število mest na delavnici je omejeno, zato pohitite s prijavami.

Cena delavnice: 10,00 €/osebo.

Več informacij in prijave na: 070 303 321, 051 312 739 oziroma na drustvo.laz@gmail.com.