Domov | Aktualno | Še ne veste kako bi ...

Še ne veste kako bi preživeli poletne počitnice? Naj vam pomagamo z nekaj namigi

Društvo Laz vas skupaj z Mladinskim centrom Litija vabi tudi na tri tematske dneve namenjene vsem otrokom in mladini. Na zanimivo popestritev počitnic ste vabljeni ob sledečih petkih od 9.00 do 11.00 ure:

- 16.7. pri gasilskem domu na Bregu, kjer boste preko kamnov, ki jih je Sava odložila na litijska prodišča in si razstavljeni na Bregu, spoznavali nastanek zemlje, si ogledali film o savskih prodnikih in se na igrišču pomerili v zabavnih igrah, ki jih bo vodil ŠD BiT.

- 30.7. Pr' Pleskovec na Bregu je naše izhodišče za raziskovalni izlet ob Jablaniškem potoku. Brodili bomo po potoku, spoznavali zelišča, lovili kačje pastirje, morda ujeli ribo in na cilju v Gradiščih Lazah pobožali kuštrave škotske bikce.

- 20.8. pri gasilskem domu na Bregu se bomo spoznavali z vsemi možnostmi digitalnega fotoaparata in se zabavali ob fotografiranju, ki jih bomo nato skupaj pogledali in ocenili ter se iz napak naučili kako narediti dober posnetek.

V Jablaniškem potoku na kmetiji Bancerl pa za vas pripravljajo sedemdnevno taborjenje, kjer se boste v »učilnici v naravi« naučili osnov španščine, dopolnili znanje angleščine, seveda na zabaven in sproščen način, spoznavali živali in rastline ter poizkušali španske jedi. Tabora se lahko udeležite v terminu od 19.7. do 25.7., za morebitna pojasnila se obrnite na Barbaro (051 757 704).

 Vabimo vas torej, da se nam pridružite.