Kontakt
MCM - AIA
Slovenska c. 28
1234 Mengeš

TELEFON:
070 732 070

E-MAIL:
drustvo.aia@gmail.com

FACEBOOK:
Društvo AIA (MC Mengeš)
Koledar dogodkov
1. marec 2017, ob 18.00 uri

Čustva te osvobodijo ali pa pogubijo

Društvo Aia - mladinski center Mengeš
 
Več >>
15. marec 2017, ob 18.00 uri

Zanimivo popotovanje - Potovanje po Balkanu

Društvo Aia - mladinski center Mengeš
 
Več >>

Moja pustna maska

 

Risanke - Big Hero 6

 Ustvarjalci zabavnih animiranih uspešnic Razbijač Ralph, Zlatolaska in Ledeno kraljestvo predstavljajo poučno zgodbo o mladem izumitelju Hiru, ki ga pretrese smrt starejšega brata. Ker po naključju odkrije, da bi bila lahko tragedija povezana z bratovimi izumi, skuša Hiro zbrati dokaze o skrivnostnem zlobnežu, pri tem pa mu na pomoč priskoči bratov nerodni robot. Čeprav ga počasni napihnjenec večkrat spravi v težave, se med robotom in dečkom vzpostavi iskrena naklonjenost. Toda če želita razvozlati skrivnost in rešita svet, morata najprej postati prava super junaka.Čustva te osvobodijo ali pa pogubijo

Ne obstaja negativno čustvo, obstajajo pa neprijetna čustva; razumevanje delovanja čustev prinaša mir, uspeh, radost in svobodo.

Zanimivo popotovanje - Potovanje po Balkanu

 "Barbara Benčan bo predstavila njeno zadnje potovanje oziroma potepanje po Balkanu, ko je obiskala Srbijo in Makedonijo. Predvsem se bo osredotočila na posamezne prijetne in manj prijetne dogodke s potovanja, predstavila kako s čim manj denarja videti čim več v krajih, ki jih je obiskala. Ljudi okrog nje po navadi zanima tudi, kako je, če mlada punca potuje sama in kako zbere pogum za takšne "podvige".

Barbara Benčan je 26 letna Postojnčanka, po poklicu ekonomski tehnik, ki v življenju počne marsikaj. Aktivna je v kar nekaj društvih na področju kulture, mladinskega dela in turizma, rada pa tudi fotografira in potuje."


Vidim prihodnost - Delo policista, kriminalista in detektiva