Kontakt
MCM - AIA
Slovenska c. 28
1234 Mengeš

TELEFON:
070 732 070

E-MAIL:
drustvo.aia@gmail.com

FACEBOOK:
Društvo AIA (MC Mengeš)
Koledar dogodkov
10. december 2016, ob 19.00 uri

Movie Night - Bridge of Spies

Društvo Aia - mladinski center Mengeš
 
Več >>

Movie Night - Bridge of Spies

 Dramatični triler prikazuje zgodbo Jamesa Donovana, odvetnika iz Brooklyna, ki se znajde v središču hladne vojne, po tem, ko mu agencija CIA naloži malodane nemogočo nalogo – Donovan mora odpotovati v Vzhodni Berlin ter se tam z Rusi pogoditi o izmenjavi ujetega ameriškega pilota.

Akustični koncert: kantavtorka Sandra Erpe

 Akustični koncert inštrumentalistke in čudovite mlade vokalistke Sandre Erpe, ki nas bo tokrat v sklopu svoje turneje obiskala tudi v Mengšu. Vabljeni na večer poln dobre kantavorske glasbe in pozitivne energije, ki bo prijetna uvertura v praznične dni.

Risanke - The Croods

Ustvarjalci animiranih pustolovščin Shrek, Madagaskar in Kung fu panda se vračajo daleč v prazgodovino, kjer srečamo družino Krudovih. Glavno pravilo glave družine Gruga je, da razen za iskanje hrane nikoli ne zapustijo varnega zavetja domače votline, kar gre močno v nos njegovi vedoželjni odraščajoči hčerki Ip. Toda tektonski premiki jih prisilijo, da si poiščejo nov dom, preko nepoznanih dežel pa jih vodi Ipin novi prijatelj, kar Grugu ni niti malo všeč. Ob spoznavanju številnih novih čudes in neprestanih nevarnostih se počasi vendarle zbližajo, toda premagati morajo še številne zabavne in boleče preizkušnje.


KAKO VZGAJATI Z ISKANJEM DOBREGA V OTROKU IN ISTOČASNO POSTAVLJATI MEJE

 

PSIHOLOŠKA SVETOVALNICA

 V AIA - Mladinskem centeru Mengeš smo v letošnjem letu vzpostavili psihološko svetovalnico za srednješolce, študente in mlade odrasle.

Svetovalnica je namenjena tistim, ki se srečujete s trenutnimi stiskami, tesnobo, s strahovi, ki jih sami težko obvladate, s težavami pri javnem nastopanju, nihanji razpoloženja, otožnostjo, ponavljajočimi nezaželenimi mislimi ali kompulzivnimi dejanji (npr. ponavljajočim umivanjem rok), nizkim samospoštovanjem ter težavami v odnosih z vrstniki.

Svetovanje poteka po principih vedenjsko-kognitivne terapije in predvideva redno in aktivno udeležbo svetovanca. Več o značilnostih vedenjsko-kognitivnega pristopa si lahko preberete v priloženem letaku.

Za vse dodatne informacije in naročanje na svetovanje nam pišite na: svetovalnica.aia@gmail.com