Kontakt
MCM - AIA
Slovenska c. 28
1234 Mengeš

TELEFON:
070 732 070

E-MAIL:
drustvo.aia@gmail.com

FACEBOOK:
Društvo AIA (MC Mengeš)
Koledar dogodkov
29. oktober 2016, ob 17.00 uri

Risanke - Alpha and Omega

AIA - MLADINSKI CENTER MENGEŠ
 
Več >>

DEPRESIJA JE OZDRAVLJIVA

 Vabimo vas na predavanje Barbke Špruk:

DEPRESIJA JE OZDRAVLJIVA.

Z depresijo smo na različne načine povezani praktično vsi - bodisi zaradi težav naših družinskih članov, sodelavcev, prijateljev, znancev, če ne drugega, nas presenetijo samomori znanih ljudi. Več ali manj pa so nam takšna stanja znana iz lastnih izkušenj. Le kdo ni v življenju spoznal žalosti, občutkov nemoči, tesnobe, pomanjkanja volje?

Barbka Špruk bo na predavanju spregovorila o svoji izkušnji, kako je dokončno premagala depresijo, prav tako pa o izkušnjah svojih strank, ki so z njeno pomočjo prišle do spoznanja, da je depresija ozdravljiva.

NOVE ŠPORTNE DEJAVNOSTI: ANGLEŠKE GIBALNE URICE, VADBA ZA NOSEČNICE, HIP HOP ČLANI

 

Risanke - Alpha and Omega

Za naše najmlajše pripravljamo sinhronizirano risanko Alpha in Omega. Dobrodošli pa seveda vsi :)

Kata je dominantna in podjetna volkulja, volk Luka pa za razliko od nje živi bolj za trenutek. Kata in Luka se bosta zbližala kljub razlikam, ko ju ujamejo čuvaji parka in odpeljejo na oddaljen in nevaren kraj, poln pravih lovcev.

Movie Night - Spotlight

Vabimo vas na biografsko dramo, ki je prejela Oskarja za najboljši film in izvirni scenarij. Vstop prost :)

Zgodba o resničnih novinarjih, ki so za svojo raziskavo prejeli Pulitzerjevo nagrado, prikazuje dolgoletno delo skupine preiskovalcev časopisa Boston Globe, ki so se lotili razkrivanja obtožb o zlorabah mladoletnikov v katoliških institucijah. Kljub pomanjkanju denarja in načrtnem zanikanju odgovornih, se odločni novinarji prebijajo preko gore arhivskega gradiva in birokratskih ovir, razkritje resnice in prekinitev molka pa očrni najvišje predstavnike cerkve, pravnike in politike po vsem svetu.OD LUTKE DO PREDSTAVE

 OD LUTKE DO PREDSTAVE

VABLJEN/A na ustvarjalne delavnice IZDELAVE LUTK,
ki na koncu lahko tudi oživijo s tvojo pomočjo:))

Delavnice bodo potekale pod vodstvom umetnice in lutkarice Save Kralj, ob petkih od 18.00 do 19.00, v AIA - Mladinskem centru Mengeš, Slovenska 28

Več info in prijave na drustvo.aia@gmail.com ali 070-732-070 ali v Mladincu:)