Položaj NVO :: SODELOVANJE Z GOSPODARSTVOM :: Teambuilding programi :: Timski izziv v Kamniški Bistrici

Timski izziv v Kamniški Bistrici

V okviru Stičišča NVO osrednje Slovenije smo vzpostavili novo spletno stran. Obiščite nas na povezavi: www.consulta.si, kjer boste dobili ažurne informacije.

Vsebina na tej strani morda ni več ažurna.
Krepite vezi svojega tima v naravnem okolju Kamniške Bistrice

V objemu naravnega okolja se bodo vaši zaposleni srečali z opravili skrbnikov lepot Kamniške Bistrice in kot tim poskrbeli za urejenost pešpoti in obnovo smerokazov. Skupna priprava kosila bo spoščujoč izziv za celoten tim. Lov za zakladom pa bo krepil tekmovalni duh, povezovanje tima, usklajenost in zaupanje med zaposlenimi. Vseboval bo elemente pohodništva, orientacije, lokostrelstva, plezanja in ročnih spretnosti. Dan bomo zaključili z zabavnimi timskimi karaokami, ki bodo poskrbele za sproščenost vzdušja in trdnejše vezi tima.

 

Ustvarjalnost: Tekmovalnost: Vodenje: Obvladovanje stresa:


Velikost skupine:

od 12 do 70 oseb


Trajanje programa:

od 8 do 12 ur, izvajanje od maja do oktobra


Cena team buildinga: od 1.740€ do 7.300€

Cena vključuje izvedbo programa s stokovno usposobljenim team builderjem, hrano in pijačo za udeležence, materialom in opremo potrebno za izvedbo programa, prostorom in ekipo iz nevladne organizacije, ki bo sodelovala pri izvedbi. Končna cena je odvisna od števila udeležencev in se oblikuje po uskladitvi programa z naročnikom.


Izvajanje programa: 

Team building se izvaja v naravi Kamniške Bistrice pod vodstvom TD Kamniška Bistrica in v sodelovanju s prof. dr. Matejem Tuškom, univ. dipl. psih. Prof. dr. Matej Tušak je priznan športni psiholog, izvaja in vodi različne team buldinge, tako za novonastale kot že obstoječe time v podjetjih in športnih ekipah.
 

Turistično društvo Kamniška Bistrica si prizadeva za ohranjanje lepot doline Kamniške Bistrice, skrbimo za promocijo in razvoj turizma. Zavzemamo se za dvig kvalitete življenja prebivalcev tega območja, turistično prepoznavnost in privlačnost doline. Povezujemo krajane in urejamo skupne površine, kar prispeva k ohranjanju povezane, lepe in urejene doline.


Kontakt:


Stičišče NVO osrednje Slovenije - Društvo Geoss
Ponoviška cesta 12, 1270 Litija
www.consulta.si
kontaktna oseba Stičišča NVO osrednje Slovenije:
Klara Kržišnik, 040 365 850, klara.krzisnik@consulta.si

Turistično društvo Kamniška Bistrica
Kamniška Bistrica 3, 1242 Stahovica
www.srce-me-povezuje.si/kamniska-bistrica
kontaktna oseba TD Kamniška Bistrica:
Maja Žagar, 070 818 400, kamniskab@gmail.com
 

Copyright © 2009 - 2022, Društvo Geoss in Društvo za podporo civilne družbe.