Položaj NVO :: SODELOVANJE Z GOSPODARSTVOM :: Teambuilding programi :: Z varno vožnjo hitreje do cilja

Z varno vožnjo hitreje do cilja

V okviru Stičišča NVO osrednje Slovenije smo vzpostavili novo spletno stran. Obiščite nas na povezavi: www.consulta.si, kjer boste dobili ažurne informacije.

Vsebina na tej strani morda ni več ažurna.
Z nepozabno izkušnjo na poligonu AMZS centra varne vožnje do večje varnosti v prometu

Program je kombinacija elementov varne in varčne vožnje. Tehnike in vsebine so prilagojene potrebam ljudi, ki se v vsakdanjem življenju pogosto srečujejo s stresom, težkimi odločitvami in časovnim deficitom, kar močno vpliva tudi na vožnjo. S pomočjo naprave, ki meri porabo goriva udeleženci spoznajo ali na porabo vpliva izbira prestave, kako pravilno speljevati in ali počasna vožnja pomeni tudi varčno vožnjo. Preizkus s pijanimi očali je priložnost, da v treznem stanju dobijo izkušnjo poslabšanja orientacije v prostoru. Na koncu se vsi vozniki pomerijo še v spretnostni preizkušnji.

 

Ustvarjalnost: Tekmovalnost: Vodenje: Obvladovanje stresa:


Velikost skupine:

od 10 do 200 (lahko tudi več)


Trajanje programa:

4 ure ali več, izvaja se lahko celo leto


Cena team buildinga:

Oblikuje se individualno za podjetje glede na program in termin.


Izvajanje programa:

Aktivnosti na poligonu AMZS centra varne vožnje se izvajajo s pomočjo vrhunsko usposobljenih inštruktorjev in strokovnjakov z večletnimi izkušnjami na področju vadbe varne vožnje, ki svoja znanja nenehno izpopolnjujejo na mnogih izobraževanjih doma in v tujini.

 

AMZS je nacionalni avtomobilski klub z več kot 100-letno tradicijo in dolgoletnimi izkušnjami pri zagotavljanju pomoči na cesti. Združujemo 81 avto-moto društev in avto-moto touring klubov v Sloveniji z več kot 100.000 članov. S članstvom v organizaciji lahko računate na prijatelja, ki vam omogoča varno mobilnost. Velik pomen dajemo preventivi v cestnem prometu, zato je bil leta 2008 odprt AMZS center varne vožnje na Vranskem. Programi Centra so zasnovani za množice, a se vedno prilagodimo željam in potrebam posameznika. Možnosti je veliko – vaše zadovoljstvo in večja varnost na cestah je naš glavni cilj.

 

Kontakt: 


Stičišče NVO osrednje Slovenije - Društvo Geoss
Ponoviška cesta 12, 1270 Litija
www.consulta.si
kontaktna oseba Stičišča NVO osrednje Slovenije:
Klara Kržišnik, 040 365 850, klara.krzisnik@consulta.si

Avto moto zveza Slovenije
Dunajska 128a, 1000 Ljubljana
www.amzs.si
kontaktna oseba AMZS:
Branka Leskovšek, 041 312 225, branka.leskovsek@amzs.si

Copyright © 2009 - 2022, Društvo Geoss in Društvo za podporo civilne družbe.