Seja Mreže NVO osrednje Slovenije

V četrtek, 10. 4. 2014 bo v veliki dvorani Domžalskega doma potekala seja Mreže NVO osrednje Slovenije na kateri bomo potrdili nove člane kolegija mreže in naredili plan dela za naslednji dve leti. 

Predloge so lahko nevladne organizacije članice Mreže NVO osrednje Slovenije posredovale do 27. 3. 2014. Na seji se bodo novi člani kolega predstavili in izmed članov izbrali predsedujočega kolegiju za obdobje enega leta.

Mreža NVO osrednje Sloveniej je bila vzpostavljena s ciljem oblikovanja in zagovarjanja interesov nevladnega sektorja v razmerju do vseh ravni oblasti in javnosti, marca 2012. V primerjavi s prejšnjim obdobjem želimo število članov kolegija mreže povečati z namenom, da bi okrepili vlogo na področju civilnega dialoga in zagovorništva tudi na lokalnem nivoju.

Kolegij mreže ima lahko tako po enega člana iz vsake občine Osrednjeslovenske regije. Lahko pa en član kolegija pokriva tudi več občin, če v njih aktivno deluje. Prepričani smo, da lahko več dosežemo, če imamo predstavnika NVO iz vsake občine, ki bolje pozna situacijo in potrebe NVO ter bo tako bolj učinkovit sogovornik lokalnim oblastem, kjer aktivno deluje.

Na sejo Mreže NVO osrednje Slovenije tako vabimo vse člane mreže. Udeležbo potrdite do srede, 9. 4. 2014 na e-naslov: klara.krzisnik@consulta.si.

Vabilo pdf.

 Vljudno vabljeni!

Copyright © 2009 - 2021, Društvo Geoss in Društvo za podporo civilne družbe.