Natečaj: Najboljša družbeno fantastična zgodba.

Zanima nas, kakšna je tvoja vizija sveta, družbe in prihodnosti (na primer leta 2043)? Zanima nas kaj si želiš v prihodnosti? V kakšnem svetu si želiš živeti? Česa naj bo dovolj? In kaj naj ne bi več obstajalo? Kakšen svet želiš zapustiti tvojim potomcem. Zapiši svojo družbeno fantastično zgodbo v max. 80 besedah ali v eni avtorski fotografiji ter sodeluj v natečaju Socialnega inkubatorja.

Svetovno znan socialni podjetnik Muhammad Yunus je lansko poletje na predavanju v Mariboru dejal: »Ljudje že dolgo pišejo znanstveno fantastiko. Kar je bilo pred 100 leti plod njihove domišljije se danes uresničuje. Zato moramo nujno pričeti z razmišljanjem in pisanjem o družbeni (socialni) fantastiki.« V Socialnem inkubatorju smo te besede vzeli zelo resno, zato objavljamo natečaj »Najboljša družbeno fantastična zgodba.«

Spomni se na otroške dni, ko ni bilo nikakršnih omejitev in si bil/a brez skrbi. Drzni si sanjati in deli z nami kaj si želiš ti, brez vseh omejitev! 

Za tri najboljše in najbolj drzne, pripravlja Socialni inkubator tudi nekaj super nagrad. Prva izmed njih predstavlja edinstven kozarec Speak socialnega podjetnika Matevža Slokarja, ki vodi S akademijo, druga nagrada je knjiga »Socialno podjetništvo« Socialnih inovatorjev prihodnosti, tretja nagrad pa je knjiga »Česar nas niso naučili v šolah« mlade podjetnice Petre Škarje.

Tvojo zgodbo ali fotografijo pošlji na email matic.kasnik@socialni-inkubator.si. V natečaju lahko sodeluješ le z eno objavo, bodisi s fotografijo bodisi s tekstom. Prosimo vas, da v e-mailu dopišete še sledečo izjavo, saj vam lahko le s tem zagotovimo sodelovanje v natečaju: »Izjavljam, da sem avtor/-ica teksta oziroma poslane fotografije in dovoljujem Zavodu Socialni inkubator objavo na promocijskih materialih ter na promocijskih kanalih.« Natečaj se zaključi 14.4.2013 ob 23:59 uri.

VIR: Socialni inkubator

Copyright © 2009 - 2021, Društvo Geoss in Društvo za podporo civilne družbe.