Domov | Aktualno | POZOR!

POZOR!

Na podlagi Sklepa o objavi seznama upravičencev do donacij za leto 2012, lahko Društvu Šola zdravja, namenite del dohodnine (maximalno 0,5%) za leto 2012, ker imamo status društva, ki deluje v javnem interesu na področju športa.

Društvo šola zdravja je 21.11.2011, iz Ministrstva za šolstvo in šport, prejelo Odločbo, da se društvu Šola zdravja podeli status društva, ki deluje v javnem interesu na področju športa.

Zato nam lahko za leto 2012, namenite del dohodnine. Prosimo vse člane, naše prijatelje in simpatizerje da pridobijo vsaj 1 osebo, ki bo namenila del dohodnine našemu društvu. Pridobljena sredstva bomo namenili za promocijo društva; letake, zgibanke, spletno stran, potne stroške (ki nastajajo pri ustanavljaju novih skupin), predstavitvena predavanja (dr.Grishin)......

Tukaj dobite oba obrazca, ki jih morate izpolniti in dostaviti DURSu do 31.12.2012:
- obrazec za dohodnino 2012 in
- obrazec za namenitev 0,5% dohodnine.

Obrazec za namenitev dohodnine lahko izpolnete tudi preko eDavkov, pisno ali ustno na zapisnik pri davčnem organu ali prinesete oz. pošljete na naslov Društva Šola zdravja in bomo poslali na Davčni urad.

Lahko pa se o tej dobrodelni akciji bolj podrobno informirate na spletni strani dobrodelen.si.
Na tem linku pa izberete organizacije, ki jim želite nameniti del dohodnine. Na seznamu boste našli tudi nas pod imenom Društvo Šola zdravja. Naprej pa vse piše kako in kaj.

Naši podatki:

DRUŠTVO ŠOLA ZDRAVJA
Slamnikarska ulica 18
1230 Domžale
DŠ: 94506019