Kontakt
Tamburaški orkester Šmartno
Facebook
YouTube
tamburasi.smartno@gmail.com

Manca Murn (predsednica društva)
M: 068 621 589
E: manci.murn10@gmail.com

Štefan Vidic (umetniški vodja)
M: 040 219 788
E: esancar3@gmail.com
Koledar dogodkov

Trenutno ni napovedanih dogodkov.

Novo leto za tamburaše

Šmarski tamburaši so že v prvem januarskem tednu novega leta opravili samostojni božični nastop v cerkvi sv. Petra v Radovljici. Gostil jih je nekdanji šmarski kaplan Andrej Župan, obiskovalci pa so nastopajoče nagrajevali s toplimi aplavzi in prijetnimi pohvalami. Veselimo se ponovnega snidenja. Slike si lahko ogledate tukaj.

Tamburaši na Čatežu

Ob 25-letnici društva kulturnega društva Popotovanje Frana Levstika Čatež je v soboto, 17. junija 2023, potekala prav posebna prireditev z naslovom Kresnik ob dušici. Na odru se je zvrstilo kar 90 nastopajočih, med njimi tudi člani Tamburaškega orkestra Šmartno. Skupaj z mešanim pevskim zborom Kres so popestrili dogajanje, dobrega vzdušja niso pregnale niti dežne kaplje. Veselimo se nadaljnih sodelovanj z glasbenimi prijatelji. 

Snemanje oddaje Dobro jutro na gradu Bogenšperk

 V torek, 18. aprila, je med 7:00 in 10:00 uro potekalo v živo prenašanje oddaje Dobro jutro na programu SLO1. Med 9:00 in 10:00 uro smo se v vklopu predstavili tudi tamburaši, z nami pa so plesali folklorniki domače folklorne skupine Javorje.
Posnetek si lahko ogledate na povezavi: 365.rtvslo.si/arhiv/dobro-jutro/174951410
SLIKE

Obisk varovancev DSO

V petek, 20. 1. 2023, smo se tamburaši odpravili v Dom starejših občanov Grosuplje in jim polepšali večer s koncertom ljudskih, božičnih in ponarodelih skladb. Starejši so nas zelo lepo sprejeli, ob našem igranju z navdušenjem peli in nas na koncu pogreli s toplim aplavzom in lepimi besedami.
V soboto, 21. 1., pa smo se odpravili v bližnji Dom starejših občanov Tisje v Šmartnem pri Litiji, kjer nas že dobro poznajo. Poleg igranja in petja so varovanci na koncu celo zaplesali.
Z lepimi vtisi smo zakorakali v novo leto glasbenih spominov.
Slike

Božični koncert v Radovljici

V nedeljo, 18. decembra ob 18. uri, smo pripravili božični koncert v čudovitem cerkvenem ambientu v Radovljici. Gostil nas je tamburašem dobro znani župnik Andrej Župan, prijazni Radovljičani pa so nas toplo ogrevali s svojimi aplavzi in pohvalami.
Še se vrnemo!
Slike