Delavnice za pomoč pri izpolnjevanju prošenj za sprejem projektov v program Mladi v akciji

Nacionalna agencija programa MLADI V AKCIJI pripravlja delavnice za pomoč pri izpolnjevanju prošenj za sprejem projektov v program MLADI V AKCIJI, s katerimi želi spodbuditi višjo kakovost prijavljenih projektov ter nuditi podporo prijaviteljem. Vsem, ki razmišljajo o prijavi projekta v program MLADI V AKCIJI, udeležbo na delavnicah toplo priporočamo.

15. in 16. marec 2011, Ljubljana

Delavnice za pomoč pri izpolnjevanju prošenj za sprejem projektov bodo potekale v prostorih Nacionalne agencije programa Mladi v akciji na Dunajski 22 v Ljubljani (10. nadstropje, dvigala na desni strani), in sicer:
  • v torek, 15. marca 2011, ob 10:00 uri: Projekti mladinskih izmenjav (akcija 1.1) in Projekti mladih za demokracijo (akcija 1.3)
Zaradi vse večjega števila prijav v akciji 1.1 – Mladinske izmenjave, je za sprejetje v program potrebna predvsem kvaliteta projekta. Prijavitelje vabimo, da se udeležijo delavnice, na kateri bodo lahko izvedeli več o pripravi kakovostnega finančnega načrta za projekt mladinske izmenjave ter razjasnili vprašanja, ki se jim porajajo ob pripravi prijavnice. Na delavnico ste vabljeni tudi udeleženci, ki ste že razvili konkretno projektno idejo za prijavo projekta mladih za demokracijo in se ob izpolnjevanju prijavne dokumentacije srečujete s konkretnimi vprašanji. Udeležencem priporočamo, da s seboj prinesejo izpolnjeno prijavnico za akcijo 1.1 oziroma za 1.3.
  • v torek, 15. marca 2011, ob 13. uri: Projekti Evropske prostovoljne službe - EVS (akcija 2)
Za sprejem EVS projektov v program je predvsem pomembna visoka kakovost projekta in prijavne dokumentacije. V izogib formalnim napakam akreditiranim organizacijam priporočamo udeležbo na delavnici, četudi so že prijavljale projekte v program Mladi v akciji. Udeležencem priporočamo, da s seboj prinesejo izpolnjeno prijavnico za akcijo 2.
  • v sredo, 16. marca 2011, ob 10. uri: Projekti mladinskih pobud (akcija 1.2)
Nacionalna agencija programa Mladi v akciji želi spodbuditi prijavo kakovostnih projektov mladinskih pobud. Posebno pozornost bomo posvetili ciljem, namenu in finančnim pravilom akcije. Vabljeni udeleženci, ki ste že razvili konkretno projektno idejo za prijavo projekta mladinske pobude in se ob izpolnjevanju prijavne dokumentacije srečujete s konkretnimi vprašanji. Priporočamo, da s seboj prinesete izpolnjeno prijavnico za akcijo 1.2.

Glede informacij ter svetovanja za projekte sodelovanja s sosednjimi partnerskimi državami (akcija 3.1), usposabljanja in mreženja (akcija 4.3) in projekte srečanja mladih (akcija 5.1) vas vabimo, da nam pišete na elektronski naslov info@mva.si. Prosimo vas, da svojo udeležbo do petka, 11. marca 2011, sporočite na elektronski naslov info@mva.si (telefonskih prijav ne sprejemamo!) in ob prijavi jasno navedete, za katero delavnico se prijavljate. 

POVEZAVE DO SORODNIH VSEBIN:

Copyright © 2009 - 2021, Društvo Geoss in Društvo za podporo civilne družbe.