Praznujmo skupaj – povezovanje društev, krajevnih skupnosti in gospodarstva

Praznujmo skupaj - je aktivnost s katero povezujemo različne akterje v občini Litija z namenom, da se zavemo, kaj vse se dogaja okoli nas, kdo so naši sokrajani in s čim vse se ukvarjajo, kam se lahko vključimo in kako lahko tudi sami pomagamo, da bo življenje v skupnosti v kateri živimo bolj prijetno.

Letošnja prireditev Praznujmo skupaj, ki bo v soboto, 14.6.2014 na Valvazorjevi ulici v Litiji je nova priložnost za skupno predstavitev krajevnih skupnosti, društev in podjetji, ki delujejo na območju posamezne krajevne skupnosti, da skupaj predstavijo območje iz katerega prihajajo.

V občini Litija je v lanskem letu ob občinskem prazniku prvič potekala prireditev Praznujmo skupaj, na kateri so se skupaj predstavile krajevne in mestna skupnost, društva in podjetja. Dober odziv vseh sodelujočih je bila potrditev, da so tovrstna sodelovanja nujna za povezovanje ljudi in snovanje novih skupnih projektov. Že lani je padla odločitev, da bo prireditev Praznujmo skupaj postala stalnica ob občinskem prazniku.

Društva bodo ob tej priložnosti predstavila svoje aktivnosti, obiskovalce povabila na svoje dogodke, med svoje vrste povabila nove člane …

Če bi radi tudi v vaši občini uvedli takšno skupno predsatvitev smo pripravljeni deliti naše izkušnje z vami. Pišite nam na info@consulta.si.

Copyright © 2009 - 2020, Društvo Geoss in Društvo za podporo civilne družbe.