Kontakt

Društvo za razvoj podeželja LAZ
Zgornja Jablanica 1
1275 Šmartno pri Litiji
Slovenija


M: + 386 (0)70 303 321
E: drustvo.laz@gmail.com
Rezultat iskanja slik za fb
About us - Association for rural development LAZ, Slovenia

Društvo LAZ je društvo, ki deluje v javnem interesu in sicer na področju razvoja podeželja in na področju spodbujanja razvoja turizma na območju občine Litija in občine Šmartno pri Litiji.

Društvo je povezovalec in promotor turistične ponudbe Jablaniške doline:

Jablaniška dolina

Društvo je član :Društvo je soustanovitelj: 


Društvo upravlja pisarno:
Naše programe sofinancirajo:


 


 
Koledar dogodkov
26. december 2017, ob 14.00 uri

Štefanovo srečanje

Zgornja Jablanica
Družabno srečanje za prebivalce Jablaniške doline, predstava za odrasle, nastop ŽPZ Laz, mladi talenti se predstavijo, predstava za otroke s prihodom dobrega moža in obdarovanjem najmlajših.
5. januar 2018, ob 20.00 uri

Nočni pohod v Gradišče pri Litiji ob prvi polni luni v novem letu

Gradišče pri Litiji
 
Več >>

Štefanovo srečanje

Tudi letos ob koncu leta lepo vabljeni na srečanje krajanov Jablaniške doline, ki bo v torek, 26. decembra, s pričetkom ob 14.00 v gasilskem domu v Zgornji Jablanici. Poskrbeli bomo za veselje vseh generacij. V uvodu bomo nasmejali odrasle, nato pa še najmlajše. 

Dobrote Jablaniške doline

Ker je ohranjanje kulturne dediščine pomemben cilj Društva za razvoj podeželja LAZ, smo se ponovno odločili, da spodbudimo krajane in okoličane k napredku v izdelovanju in doseganju  boljše kakovosti živilskih proizvodov, ki so značilni za Jablaniško dolino, pa tudi bližnjo okolico.

V ta namen bomo v nedeljo, 26. novembra 2017 v gasilskem domu v Zgornji Jablanici organizirali dogodek »Dobrote Jablaniške doline«. 

Praznična ustvarjalna delavnica za otroke

Društvo Laz vabi vse zainteresirane otroke in mlade na ustvarjalno delavnico, ki bo potekala 25. novembra 2017, ob 16. uri v gasilskem domu v Zgornji Jablanici. 

Predavanje "Spravilo in skladiščenje vrtnin"

Društvo za razvoj podeželja  LAZ  vabi na zanimivo predavanje, ki bo v četrtek, 16. novembra 2017 ob 18.00 v gasilskem domu v Zg. Jablanici 1, 1275 Šmartno pri Litiji.

S Kmetijsko - gozdarskega zavoda Ljubljana nas bo obiskala ga. Ana Ogorelec, ki je strokovnjakinja in specialistka za zelenjadarstvo. Že vrsto let raziskuje, svetuje in izobražuje na področju pridelovanja zelenjave. 

Vadba v Jablanici

Društvo Laz vabi vse, ki si želite vadbe, ne glede na spol ali starost, da se udeležite brezplačne predstavitvene ure,

ki bo v četrtek 26. oktobra 2017 ob 19.00 v gasilskem domu v Jablanici.