Kontakt

Društvo za razvoj podeželja LAZ
Zgornja Jablanica 1
1275 Šmartno pri Litiji
Slovenija


M: + 386 (0)51/312 739
E: info@laz.si
Rezultat iskanja slik za fb
About us - Association for rural development LAZ, Slovenia

Društvo LAZ je nevladna organizacija, ki deluje v javnem interesu in sicer na področju razvoja podeželja in na področju spodbujanja razvoja turizma na območju občine Litija in občine Šmartno pri Litiji.

Društvo je povezovalec in promotor turistične ponudbe Jablaniške doline:

Jablaniška dolina

Društvo izvaja projekt:Društvo je član:


Društvo je soustanovitelj: 


Društvo upravlja pisarno:


Naše programe sofinancirajo:
 


 
Koledar dogodkov
1. april 2023, ob 7.00 uri

18. pohod po Jablaniški poti

Zgornja Jablanica
V soboto, 1. aprila 2023 vas vabimo na 18. tradicionalni POHOD PO JABLANIŠKI POTI, ki ga organizira Društvo za razvoj podeželja Laz iz Jablaniške doline.

 

 


Več >>

18. Pohod po Jablaniški poti

 Društvo za razvoj podeželja LAZ vabi na  tokrat že 18.  pohod po Jablaniški poti, ki bo v soboto, 1. aprila 2023. Start pohodnikov je med 7:00 in 10:00 pri GD v Zgornji Jablanici.

Koncert Poklon moškim

 V mesecu marcu praznujemo veliko praznikov. Kar dva sta namenjena ženskam, eden, na katerega velikokrat pozabimo, pa moškim. 

V ŽPZ LAZ smo se odločile, da pripravimo koncert, s katerim bomo obeležile dan mučenikov in se tako poklonile svojim moškim.


   

Koncert ob 10. obletnici delovanja ŽPZ LAZ

Zborovsko petje je v Sloveniji, še posebej v občinah Šmartno pri Litiji in Litija, dobro razvito in pomembno pripeva k ohranjanju kulturne dediščine in identitete naroda. Slovenci radi pojemo in če ne prej, se v obdobju, ko otroci malo odrastejo, ko se dinamika v službi nekoliko umiri ali pa po upokojitvi, si želimo sredine, kjer bi lahko izživeli veselje do petja. 

17. pohod po Jablaniški poti

 V soboto 2. aprila 2022 vas vabimo v  srce Slovenije na tokrat že 17. POHOD PO JABLANIŠKI POTI, ki ga organizira Društvo za razvoj podeželja Laz iz Jablaniške doline (Šmartno pri Litiji).  Na pohod ste vabljeni vsi že utrjeni pohodniki, kot tudi pohodniki začetniki, saj naša krožna pot ni zahtevna.

Delavnica "Se da danes (pre)živeti brez stresa?"


V torek, 16. novembra 2021 vabimo na delavnico "SE DA DANES (PRE)ŽIVETI BREZ STRESA?", kjer bomo spoznali različne načine, kako se v današnjem času zoperstaviti stresu, ga zmanjšati in poskrbeti za svoje dobro počutje.