Domov | Koledar dogodkov | Pritapkajmo si srečo

Pritapkajmo si srečo

17. junij 2020, ob 18.00 uri
Kraj dogodka: Društvo AIA - Mladinski center Mengeš, Slovenska cesta 28OPUSTITE STRAH IN STRES TER VZEMITE SREČO V SVOJE ROKE

Tapkanje oz. EFT je tehnika, ki združuje več tisoč let stara znanja tradicionalne kitajske medicine (akupunkturo) in sodobna znanja zahodne psihologije. Namesto zabadanja igel v akupunkturne točke pri tapkanju uporabljamo prste rok, s katerimi rahlo udarjamo po akupunkturnih točkah. Na ta način blažimo oz. odpravljamo neprijetne občutke, s katerimi se soočamo vsakodnevno. S pomočjo tapkanja lahko ublažimo ali odpravimo strah pred nastopom, odpor do matematike, strah pred obiskom zobozdravnika, žalost, nemir, tesnobo ipd. Prednost tehnike je, da je zelo enostavna, pa vendar nadvse učinkovita. Potrebujemo le svoje roke ter nekaj časa in malo volje.

Na predstavitvi bomo spoznali osnove tapkanja, točke po katerih tapkamo ter sam postopek tapkanja, tako da boste s samostojnim tapkanjem lahko začeli takoj. Predstavitev je primerna za odrasle in otroke od 10. leta naprej. Starši oz. stari starši pa lahko nato tapkanje izvajajo doma tudi z mlajšimi otroki.

Tapkanje nam bo predstavila Nataša I. Novak, profesorica in prevajalka, ki se zadnjih 10 let intenzivno ukvarja tudi z najrazličnejšimi tehnikami samopomoči s področja energijske psihologije.

OBVEZNE PRIJAVE na drustvo.aia@gmail.com ali na 070-732-070Z do zasedenost mest zaradi organizacije predavanja ob upoštevanju splošnih in posebnih ukrepov zaradi varovanja zdravja.

Vstop prost. Vabljeni.