Domov | Koledar dogodkov | Čakre in njihov vpliv na telo

Čakre in njihov vpliv na telo

21. februar 2020, ob 16.30 uri
Kraj dogodka: Društvo AIA - Mladinski center Mengeš, Slovenska cesta 28Vabimo vas, da se nam pridružite na predavanju o vplivu čaker na telo, ki se bo odvijalo v prostorih mladica.

ČAKRE IN NJIHOV VPLIV NA TELO

Beseda čakra izhaja iz sanskrta in pomeni »kolo« ali »vrtenje« oziroma energijski center. Vsaka čakra je povezana z določeno plastjo človekove avre in so razporejene vzdolž hrbtenice po kateri teče glavni energijski tok.
Sedem glavnih čaker pa je tudi povezano z razvojem samozavedanja. Bolj ko imamo ozaveščeno področje določene čakre, bolj konstruktivno bo naše delovanje tem bolj uravnovešeno bo delovala čakra. Slabljenje fizičnega zdravja je neposredno povezano z negativnim čustvovanjem, z našimi reakcijami, ki izvirajo iz dvomov, strahu, napačnih prepričanj in negativnih vzorcev.

Predava: Maja Maselj, cert. učiteljica Hatha joge in iniciirana v Usui Reiki, sistem naravnega zdravljenja. Opravila je tudi izobraževanje za metodo Touch for health za energijsko kinezioterapevtko ter obiskovala šolo osebne rasti Kolebnica, kjer se je naučila mnogo energijskih tehnik za pomoč sebi in drugim.

VSTOP PROST!

• Po predavanju pa se nam lahko vsi zainteresirani pridružite tudi na rednem terminu joge ob 19.00:))

LEPO VABLJENI!