Domov | Koledar dogodkov | Pomagajmo kosmatincem z ...

Pomagajmo kosmatincem z Dinozavrom/ODPOVEDANO

13. marec 2020, ob 17.00 uri
Kraj dogodka: Društvo AIA - Mladinski center mengeš, Slovesnska cesta 28Predstava je iz preventivnih razlogov odpovedana. O novem terminu vas bomo obvestili, ko se bodo razmere umirile.
----------------------------------------------------------------------------------------------------

V sodelovanju z Društvom pravljična Frtina in Krajevno knjižnico Mengeš ponovno organiziramo humanitarno predstavo za pomoč živalcam v stiski. Tudi tokrat namesto vstopnine zbiramo denar ali hrano, ki jo prinesete na predstavo in oddate pri vhodu.

Zbrana sredstva bo prejelo Društvo Reks in Mila, ki že šest let vsak dan skrbi za 150 živali. Na terenu hranijo in skrbijo za 120 živali, od tega je večino muc ter 12 psov, nameščenih pa jih imajo več kot 30.

V mrzlih zimskih dneh rabijo našo pomoč najbolj zunanje muce, saj so prepuščene same sebi. Da jih ne zebe potrebujejo kvalitetno hrano, saj za ogrevanje porabijo veliko energije.

Zato v tokratni akciji zaželena predvsem KVALITETNA HRANA ZA MUCE, to pomeni, da mora hrana VSEBOVATI ČIM VEČ MESA ter čim manj žit, saj žita niso za muce, ampak za ptičke.

Veseli pa bomo tudi denarnih prispevkov s katerimi se bo dokupilo kvalitetno hrano in kakršnih koli drugih pripomočkov za živali.

Vstopnice se bodo dobile 1 teden pred predstavo v AIA-Mladinskem centru Mengeš in v Krajevni knjižnici Mengeš.

Prispevke, hrano in opremo za živali prinesite na prireditev, vstopnica pa je namenjena zagotovitvi vstopa na predstavo. V primeru, da se predstave ne boste udeležili, pa bi vseeno radi pomagali, nam opremo, hrano in denarne prispevke prinesete kadarkoli v mladinski center.

Veselimo se vašega obiska!