Domov | Koledar dogodkov | Zaživi svoje sanje!

Zaživi svoje sanje!

29. maj 2019, ob 20.00 uri
Kraj dogodka: Društvo Aia - Mladinski Center Mengeš, Slovenska cesta 28ŽIVETI SVOJE SANJE: KAJ TO V RESNICI SPLOH POMENI?

Ali za svojo srečo nujno potrebujem partnerja, izobrazbo, službo, denar?

Živeti svoje sanje je v današnjem času velikokrat slišana izjava. Navajajo jo najrazličnejši inspiracijski, motivacijski govorniki, učitelji v šolah, novinarji, umetniki, 'duhovne' osebnosti, guruji, mediji v splošnem, politiki, vzgojitelji in seveda še bi lahko našteval. A kaj hudiča v resnici pomeni živeti svoje sanje? Kaj ta ničkolikokrat opevana fraza v svojem bistvu sploh predstavlja?

Pa razložimo na kratko ...

Človek ni zmožen iskreno živeti svojih sanj, in to poudarjam, dokler ni zmožen vzljubiti vseh delov sebe (oziroma jih začeti ljubiti), saj šele takrat lahko resnično zažari in pokaže bogastvo in unikatnost svoje duše. Prave sanje so namreč tiste, ki prihajajo iz naše duše, zavesti. Strast duše je tista, ki premika gore in ustvarja raj na Zemlji za vsakega posameznika. Velika razlika je med starimi strastmi, ki so bile še v ogromni meri zgrajene na potrebah ega, vloge in dokazovanja (ter seveda uspeha in statusa), in novimi, ki izražajo naš dušni potencial.

"Živeti svoje sanje" se na nek način zgodi samo od sebe. Takrat ko si pripravljen – pripravljen biti vse, kar si (z vso svojo ranjenostjo, žalostjo, osamljenostjo in seveda tudi lepoto in veličino!), ker šele takrat prepoznaš, kakšen kreator si in si vedno bil! Od te točke lahko s precej večjo lahkotnostjo začneš zavestno kreirati svoj svet in izražati svoje sanje, svoje najgloblje strasti. Pa naj bo to pesem, ki jo zaigraš, knjiga, ki jo napišeš, slika, ki jo narišeš, ali poljub, ki ga podariš.

Navsezadnje smo na Zemlji zato, da se zabavamo in delamo tisto, kar je naša srčna strast, ta pa se lahko spreminja iz trenutka v trenutek. In tudi prav je tako – kaj pa je v resnici lepšega kot potopiti se v čarobnost neznanega in odkriti spet tisto otroško radoživost in radovednost, ki z nasmehom pravi: "Le kaj lepega mi bo prinesel tale nov dan?"

Smo nepopisan list papirja. Lahko začneš vsako jutro tako?

Več o vsem tem pa bo Julian iz prve roke razložil na predavanju 29. maja ob 20-ti uri, v mladinskem centru AIA v Mengšu.
Vstop je prost! Lepo vabljeni.

www.ambasada-ljubezni.si
www.vobjemudusnelepote.eu