Domov | Koledar dogodkov | Poglobite svoje finančno ...

Poglobite svoje finančno znanje o denarju

24. april 2019, ob 18.00 uri
Kraj dogodka: Društvo Aia - Mladinski center Mengeš, Slovenska cesta 28Raziskave o znanju financ, tako med mladimi kot tudi med starejšimi, opozarjajo, da je finančna pismenost na nižjem nivoju kot bi si želeli.

Lahko to spremenimo?

V podjetju Elementum se že več kot 10 let trudimo izboljšati finančno pismenost na področju plemenitih kovin, saj sta zlato in srebro znana kot najstarejši denar, ki je med nami že tisočletja. Uspešno organiziramo različna izobraževanja in predavanja.

Predavali smo na Ekonomski fakulteti, v Cankarjevem domu, GZS. Bili smo gosti okroglih miz časnika Finance, Polnočni klub. Izdelali smo 1.slovenski naložbeni srebrnik Prešeren in prvi ponudili možnost mesečnega varčevanja v plemenitih kovinah. V zakladnicah znanja kot so vrtci, šole, univerze, druge ustanove in podjetja, organiziramo izobraževalne delavnice na nivoju zaposlenih oz. na nivoju managmenta.

Teme, ki jih bomo obravnavali:
- Upravljanje osebnega premoženja.
- Upravljanje z družinsko finančno varnostjo.
- Kako načrtovati večje nakupe.
- Kako mi lahko škodi ali koristi obrestno obrestni račun?
- Kaj je inflacija in kako vpliva na mojo kupno moč?
- Kako je nastal denar, od kje izhaja (interaktivno)..
- Zakaj imeti plemenite kovine v premoženju?
- Katere so prednosti varčevanja za pokojnino in za vaše otroke
ali vnuke v zlatu in srebru?

PREDAVATELJ: Peter Slapšak, direktor podjetja Elementum, ki na področju financ deluje od leta 2003. Je tudi avtor člankov v slovenskih in tujih medijih, iniciator Poslovne večerje, najmlajši manager TOP 500 leta 2007 in 2008, gost Polnočnega kluba, Studia ob 17ih in ostalih dnevno informativnih oddaj na RTVS.

Vstop prost.
Vabljeni.

info@elementum.si
080 59 2009