Domov | Koledar dogodkov | Pomagajmo kosmatincem s ...

Pomagajmo kosmatincem s predstavo Zvezdico zaspanko

12. februar 2019, ob 17.30 uri
Kraj dogodka: Društvo Aia - Mladinski center Mengeš

OBVESTILO
Zaradi bolezni v igralskem ansamblu je predstava ZVEZDICA ZASPANKA prestavljena na torek, 12. februarja, ob 17.30.Veljajo iste vstopnice. Par vstopnic je še na voljo v MC. Akcijo zbiranja hrane, opreme in denarnih prispevkov za živali pa podaljšujemo do novega termina predstave, torej do 12. februarja. Oddate jih lahko v Mladinskem centru, vsak delovni dan od 18:00 do 21:00:)

Krajevna knjižnica Janeza Trdine Mengeš in AIA - Mladinski center Mengeš vas vabita na igrano predstavo, v izvedbi vzgojiteljic iz vrtca Črnuče.

Predstava bo v prostorih AIA -Mladinskega centra Mengeš, Slovenska c. 28.

Namesto vstopnine zbiramo denar, hrano ali opremo za živali, ki jo prinesete na predstavo in oddate pri vhodu. Vsa zbrana sredstva se bodo namenila zapuščenim živalim, ki jim DRUŠTVO SRCE ZA BULLE poišče nov dom. Srce za bulle je neprofitna organizacija, ki se z vso močjo trudi pomagati tistim kosmatincem, ki so prepuščeni sami sebi.


Poleg denarja torej zbiramo:
- povodce, ovratnice, posodice
- hrano za pse in mačke
- brisače, odeje, pregrinjala
- igrače za pse in mačke
- pripomočke za nego živali

Vstopnice bodo na voljo od ponedeljka, 21.1 2019, v Knjižnici Mengeš in v AIA - Mladinskem centru Mengeš (070-732-070).

Prispevke, hrano in opremo za živali prinesite na prireditev, vstopnica pa je namenjena zagotovitvi vstopa na predstavo. V primeru, da se predstave ne boste udeležili, pa bi vseeno radi pomagali, nam lahko opremo, hrano in denarne prispevke vseeno prinesete v MC.

Veselimo se vašega obiska!