Domov | Aktualno | BALINARKE DI LOGATEC ...

BALINARKE DI LOGATEC POSTALE ŠE DRŽAVNE PRVAKINJE ZA LETO 2016

Izvajalec državnega prvenstva Slovenije za invalide, ki je potekalo v soboto 4. junija v Boštanju, je bilo Društvo invalidov Sevnica. V lepo urejeni športni dvorani "Partizan" v Boštanju so pripravili lep sprejem za vse udeležence tekmovanja in pripravili  krajši kulturni program z nastopom "mažoretk". Res, prisrčno in lep uvod v začetek tekmovanja in celodnevnega druženja, ki je res potekalo v prijetnem vzdušju. Gostitelj tekmovanja DI Sevnica se je res potrudil z svojo gostoljubnostjo zato tudi njim vse čestitke.
Na državnem prvenstvu je nastopilo 5 moških in 5 ženskih ekip, ki so se predhodno kvalificirale na območnih tekmovanjih. Ženska ekipa v postavi: Olga Mihevc, Anica Klevišar in Zdenka Kavčič je to normo dosegla z osvojitvijo prvega mesta na območnem tekmovanju  v Idriji.
Po lanskem osvojenem drugem mestu na državnem prvenstvu za invalide v Trbovljah, je naši ekipi letos uspel podvig še za eno stopnjičko više - osvojile so prvo mesto in postale državne prvakinje Slovenije za invalide v letu 2016.
ISKRENE ČESTITKE.

Zapisala: O. Mihevc