Spletne strani za nevladne organizacije

Velika večina nevladnih organizacij nima lastne spletne strani, ki predstavlja hitro in poceni komunikacijo z uporabniki storitev. Z namenom povečanja prepoznavnosti nevladnega sektorja in večje promocije nevladnih organizacij vam omogočimo, da enostavno in ugodno pridete do lastne spletne strani.
 

Zakaj imeti spletno stran?

Ker jo danes preprosto morate imeti, saj vam prinaša številne prednosti. Z internetno predstavitvijo 24 ur na dan, vse dni v letu, velikemu številu uporabnikov interneta nudite predstavitev vaše organizacije ter lažjo, hitrejšo in cenejšo komunikacijo s člani. S pomočjo spletne strani tako obiskovalci lahko enostavno pridobijo informacije o vaši organizaciji, vi pa jo lahko enostavno posodobite in urejate brez dodatnih stroškov. Predstavite lahko poljubno količino podatkov, ki je dosegljiva velikemu številu uporabnikov, kar vam omogoča najcenejši način promocije in predstavitve vaše organizacije.
 

Kakšni so stroški izdelave?

Vaša udeležba pri postavitvi spletne strani je 50 EUR ter letni strošek vzdrževanja strani 10 EUR.


Kaj vam nudimo?

Izdelamo vam tipsko spletno stran, ki jo boste nato lahko na preprost način urejali sami. Skrbimo za nemoteno delovanje strani in vam nudimo podporo pri urejanju.

Na levi strani najdete povezave do že izdelanih spletnih strani.


Komu so spletne strani namenjene?

Spletno stran izdelamo zainteresiranim nevladnim organizacijam iz Osrednjeslovenske in Zasavske regije.


Vas zanima več?

Kontaktirajte nas preko e-pošte na info@consulta.si ali po telefonu 059 927 619.
 

Kako skrbimo, da bo spletna stran vedno aktualna? 

Uporabna spletna stran je tista, ki se jo sproti posodablja. Dodajajte novice o aktivnostih vašega društva, pišite o dogodkih, ki ste jih pripravili in dodajajte slike v galerijo. Povabite tudi druge člane vaše organizacije, da pripravijo vsebino za spletno stran in jih o vaših aktivnostih obveščajte preko spleta. Za večjo obiskanost vaših dogodkov pa vas vabimo, da te vpišite v koledar na vaši spletni strani in označite, da se pojavi tudi v skupnem koledarju NVO.
 

Urejevalnik spletnih strani Conloco PRIJAVA.


Video navodila za uporabo urejevalninka spletne strani Conloco:


  

  

  

  

   Copyright © 2009 - 2024, Društvo Geoss in Društvo za podporo civilne družbe.