Prosta delovna mesta

V Društvu Integriteta in Mladinskem svetu Slovenije iščejo nove sodelavce. Nevladnim organizacijam s področja turizma je na voljo pomoč študentov, ki si želijo opravljati strokovno prakso.

Pomoč za NVO s področja turizma


Pridobite pomoč v vaši organizaciji z omogočanjem opravljanja strokovne prakse v vaši NVO študentom 2. letnika Turistice. Strokovna praksa, v obsegu 180 ur, naj bi potekala med poletnimi počitnicami v prostorih vaše organizacije, pod vodstvom mentorja. V kolikor ste zainteresirani in lahko zagotovite mentorja, ki ima minimalno višješolsko izobrazbo se nam v čim krajšem času javite, da se dogovorimo s kandidati. Za več informacij pišite na naslov klara.krzisnik@consulta.si ali pokličite na 040 365 850.  

Projektni asistent na Društvu Integriteta

Društvo Integriteta razpisuje delovno mesto projektni asistent. Rok za prijavo je: 23. maj 2014. Opisni pogoji za prijavo, opis dela in navodila za prijavo so na voljo v dokumentu na tej povezavi.

Vodja projektov na Mladinskem svetu Slovenije

Mladinski svet Slovenije razpisuje delovno mesto vodje projektov za delo na projektu spodbujanja participacije mladih. Rok za prijavo: 21. maj 2014. Osnovni pogoji za prijavo, opis dela in navodila za prijavo so na voljo na spletni strani: www.mss.si.Copyright © 2009 - 2020, Društvo Geoss in Društvo za podporo civilne družbe.