Dan za spremembe

Na Slovenski filantropiji, Združenju za promocijo prostovoljstva, si že vrsto let prizadevamo za dvig prepoznavnosti prostovoljskega dela. Letos bomo prvič priredili Dan za spremembe, ki se bo zgodil 24. marca. Na ta dan bodo v različnih krajih po Sloveniji potekale številne prostovoljske akcije, ki jih pripravljamo v sodelovanju z različnimi prostovoljskimi organizacijami in občinami. Pridružil se jim bo lahko vsak, ki bo želel v našo družbo in okolje vnesti pozitivne spremembe.

Na ta dan ne bomo zgolj govorili o prostovoljstvu, ampak se bomo lotili konkretnih dejanj. Vabimo vas, da stopite iz ustaljenih smernic, zavihate rokave in vsaj za en dan postanete prostovoljci. Pridružite se nam pri urejanju otroških in športnih igrišč, barvanju sten mladinskih centrov, deljenju hrane brezdomcem, druženju s starejšimi v domovih upokojencev ali dežuranju na SOS telefonih in še mnogim drugim prostovoljskim aktivnostim, ki se bodo na ta dan odvijale po Sloveniji.

Več o samem Dnevu za spremembe in prostovoljskih akcijah, ki bodo potekale 24. marca si lahko preberete na www.prostovoljstvo.org.

Akcijo so med drugim podprli Arne Hodalič, Živa Vadnov, Mateja Kožuh Novak, Nikolovski, Boštjan Klun, Adi Smolar, Pavel Gantar in Danica Purg.

Podprite akcijo tudi vi in se pridružite prostovoljskim akcijam!

Spreminjajmo – S PROSTOVOLJSTVOM!

V upanju na uspešno sodelovanje, se vam zahvaljujemo za namenjeno pozornost in vas lepo pozdravljamo.

Slovenska filantropija
Tereza Novak, direktorica

Andreja Svete, kontaktna oseba
01/ 430 12 88 ali 041/ 992 502
e-naslov: andreja.svete@filantropija.org.

Copyright © 2009 - 2020, Društvo Geoss in Društvo za podporo civilne družbe.