Noč - moč neformalnega

V petek, 17.5.2013 bo po vsej Sloveniji že drugič potekala akcija pod imenom Noč – moč neformalnega. Njen namen je širšo javnost opozoriti na pomen neformalno pridobljenega znanja ter vlogo nevladnih organizacij, kot ponudnikov neformalnega učenja. 

Pridružite se tako, da na ta datum tudi sami projecirate fotografije z vaših dejavnosti na izbrano lokacijo, kjer se v času akcije zadržuje največ ljudi.

To je lahko v kakšnem popularnem lokalu, na ulici, v parku, skratka nekje, kjer veste, da bo lahko zanimivo in učinkovito. Powerpoint predstavitev se lahko prenese tudi na USB ključek, ki ga lahko vstavite v primeren televizor v gostinskem lokalu, s katerim se boste dogovorili v vašem kraju. Akcija je zastavljena tako, da ne terja nujno, da je nekdo ves čas prisoten. Če se najde primeren prostor, kjer je projektor na varnem – recimo znotraj kakšne stavbe in se vse projecira ven, potem se lahko pusti tako vso noč.

V primeru, da se odločite za sodelovanje, vam bodo na Minvosu:
  • Pripravili template PowerPoint predstavitve, v katero boste po želji vstavili fotografije iz aktivnosti vaše organizacije za predvajanje – v tej predstavitvi bo utemeljen tudi pomen in namen celotne akcije;
  • Pripravili osnutek oz. celotno izjavo za medije in jo na vašo željo tudi posredovali medijem v vašem lokalnem okolju;
  • Priskrbeli promocijki nabiralnik, kamor bodo lahko zaiteresirani oddajali pristopne izjave, namen dohodnine ali druge tovrstne zadeve;
  • V primeru, da nimate lastnega projektorja, poskušali pomagati poiskati projektor za izposojo pod ugodnimi pogoji;
  • Na voljo za morebitne druge pobude in sodelovanje.
Vašo organizacijo lahko prijavite za sodelovanje v akcijina tej povezavi.
Za večinformacij pokličite Andraža na 031 350 486.

VIR: MINVOS


Copyright © 2009 - 2020, Društvo Geoss in Društvo za podporo civilne družbe.