Posodobljena baza NVO iz osrednje Slovenije

Posodobili smo bazo društev, zasebnih zavodov in ustanov registriranih na območju Osrednjeslovenske regije. Namen baze je, da jo lahko enostavno prenesete in iščete med NVO glede na vrsto organizacije, skupino ali območje delovanja. Vsebuje 6.866 NVO iz osrednje Slovenije.

Poleg osnovnih podatkov o organizaciji (naziva in naslova) vsebuje še telefonske številke tistih organizacij, katerih številke so javno objavljene. Baza 5.697 društev je dodatno razdeljena na 26 občin ter razvrščena na 10 skupin glede na glavni namen za katerega je bilo društvo ustanovljeno. 1.030 zasebnih zavodov v osrednji Sloveniji je razvrščenih po šifri dejavnosti, 139 ustanov pa po namenu ustanovitve in pristojnem ministrstvu.

Baza podatkov vključuje podatke iz registra AJPES, programa IPIS ter zbirke društev in ustanov objavljenih na strani Ministrstva za notranje zadeve registriranih NVO na dan 1.11.2011.

Zaradi vse večje želje nevladnih organizacij po sodelovanju in mreženju nam vsi, ki bi želeli, da je poleg osnovnih podatkov vaše organizacije javno objavljeni tudi e-naslov in spletna stran nam te posredujte na klara@srce-me-povezuje.si. Prav tako nam sporočite, v kolikor podatki vaše organizacije niso pravilni. Baza se bo tako sproti posodabljala.

Upamo, da vam bo baza NVO v pomoč pri vašem delu in povezovanju z nevladnimi organizacijami.

Do baz lahko dostopate na tej povezavi.
 

Copyright © 2009 - 2020, Društvo Geoss in Društvo za podporo civilne družbe.