Možnosti sodelovanja z Romunijo tudi za nevladne organizacije

Društvo za razvoj in varovanje Geoss-a izvaja projekt Twinfos - informacije in podpora pobratenju, ki ga sofinancira Evropska komisija. Namen projekta je vzpodbuditi slovenske občine k navezovanju stikov z romunskimi občinami. Prav tako omogočamo iskanje partnerjev nevladnim organizacijam, ki iščejo potencialne sodelavce pri projektih ali pa bi radi zgolj navezali stike. Za predstavnike občin, ki bi želele sodelovati z občinami v Romuniji bo jeseni organizirano tridnevno mednarodno srečanje. 

Partnerstva med lokalnimi skupnostmi so neprecenljiva priložnost za izmenjavo idej, iskanje skupnih rešitev in medsebojno učenje, ki bo pripomoglo k trajnostnem razvoju evropske družbe. Pobratena mesta nudijo posameznikom in organizacijam možnost za druženje, sodelovanje v skupnih interesih, navezovanje prijateljskih stikov in predvsem krepitev razumevanja med različnimi kulturami.

Če vas je ideja o navezi tesnejših stikov z romunskimi organizacijami in občinami pritegnila, se lahko obrnete na projektno pisarno po telefonu št. 059 927 619 ali preko elektronske pošte barbara@drustvo-geoss.si ali pa si oglejte spletno stran www.twinfos.eu.
 
POVEZAVE DO SORODNIH VSEBIN:

Copyright © 2009 - 2020, Društvo Geoss in Društvo za podporo civilne družbe.