Domov | Aktualno | Mlajše deklice A sezono ...

Mlajše deklice A sezono končale na odličnem 4. mestu!


V nedeljo, 12. maja 2013 je v Litiji potekal zaključni turnir v rokometu, za mlajše deklice A, za razvrstitev od četrtega do šestega mesta. Turnirja so se udeležile drugouvrščene ekipe rednega dela posameznih lig in sicer ŠR Katja Kurent Zagorje; RK Gen-I Zagorje (VZHOD), RK Adria transport Logatec (ZAHOD) in ŽRD Litija (CENTER). 

Udeleženke turnirja so na vseh treh tekmah pokazale svojo pripravljenost, borbenost in tekmovalni duh, da osvojijo čimboljši rezultat. Dekleta so s svojimi odličnimi predstavami, asistencami in preigravanji pokazale svoje znanje v rokometu.

Že na prvi tekmi med ŽRD Litija in RK Adria transport Logatec (9:6), se je pokazala neverjetna moč in želja po zmagi. Enako vzdušje je bilo moč čutiti tudi med ŠR Katja Kurent Zagorje; RK Gen-I Zagorje in RK Adria transport Logatec, ki se je zaključilo z rezultatom 10:6. In nenazadnje sta to neverjetno energijo in napeto igro zaključili ekipi ŽRD Litija in ŠR Katja Kurent Zagorje; RK Gen-I Zagorje s končnim rezultatom 12:10.

Ekipa mlajših deklic A (letnik 2000 in mlajše) ŽRD Litija, je pod vodstvom trenerja, Dareta Šuštarja osvojila 4. mesto; ŠR Katja Kurent Zagorje; RK Gen-I Zagorje je osvojilo 5. mesto in RK Adria transport Logatec 6. mesto.

Dekleta ŽRD Litija so v svojih tekmah zmogle združiti moči in željo po uspehu ter tako s svojo srčnostjo in  nepopustljivostjo osvojile zelo željeno 4. mesto. Ponovno pa je poleg igralk blestela vratarka, Špela Doblekar s svojimi izjemnimi obrambami. Naša dekleta smo spodbujali navijači, in jih s športnim navijanjem bodrili k športni tekmovalnosti in na koncu nismo skrivali tako veselja kot ponosa.

Bravo dekleta in trener mlajših deklic A.