Kontakt
ŽRD Litija
Ponoviška cesta 12
1270 Litija

M: 040 786 939
E: litija.zrd@gmail.com

Društvo je član:




Programe društva sofinancira:

OBČINA LITIJA





Sponzorji in donatorji:





 















  

 

  




   





Koledar dogodkov

Trenutno ni napovedanih dogodkov.

Ker smo skupaj močnejši

Članska ekipa si je s svojimi igrami v sezoni 2020/21 zagotovila igranje v najelitnejšem klubskem tekmovanju v Sloveniji, v 1.A državni rokometni ligi za ženske, tudi v naslednji sezoni. Letošnjo »korona« sezono je končala na 9. mestu. Mlajše selekcije, ki so s tekmami ponovno začele šele v drugi polovici aprila so s tekmovanji zaključile v sredini meseca junija.

Za naše delovanje je izjemno pomembno odgovorno, učinkovito in transparentno delo ob dejstvu, da želimo pri vseh naših članih vzpodbuditi pripadnost, ki je več kot potrebna za delovanje društva. Le skupaj smo namreč močnejši in le prave ekipe v slogi najdejo moč. Iz moči pa vemo – izhajajo zmage, … Po drugi strani pa le močni športniki hrabro prenašajo poraze.

Mlajše selekcije odigrale prve tekme po daljšem premoru

Po dolgih mesecih treningov preko ZOOMa, kasneje prilagojenih treningih v dvorani, zdaj vse mlajše selekcije trenirajo »normalno« v dvorani.

Zmaga članske ekipe na prvi tekmi končnice

V začetku meseca maja je članska ekipa odigrala prvo tekmo končnice za obstanek, za razvrstitev od 9. do 11. mesta v 1. A državni rokometni ligi za ženske.  

Na reprezentančnih pripravah tudi članica našega društva

V mesecu aprilu se je zbrala članska ženska rokometna reprezentanca Slovenije. Na priprave, pred kvalifikacijskimi tekmami za svetovno prvenstvo, je novi selektor Slovenije povabil 23 deklet, med katerimi je tudi Manca Kogovšek, članica našega društva.

Članske ekipa redni del tekmovanja končala na devetem mestu

Konec marca se je v celoti končal redni del 1. ženske rokometne lige v sezoni 2020/21. Članska ekipa je odigrala 20 tekem, 4 krat zmagala, 1krat igrala neodločeno in 15 krat izgubila. Z devetimi točkami je redni del letošnjega prvenstva končala na 9. mestu in se bo v nadaljevanju sezone borila za obstanek v ligi, za razvrstitev od 9. do 11. mesta.