Domov | Koledar dogodkov | Naravni vodja za tretje ...

Naravni vodja za tretje tisočletje

23. marec 2022, ob 18.00 uri
Kraj dogodka: MCM - AIA, Slovenska cesta 28, 1234 Mengeš

V luči globokih globalnih sprememb in tudi volitev na državni ravni se je modro vprašati, kakšen naj bo nekdo, ki prevzema kakršnokoli odgovornost so-vodenja v skupnosti. Doslej je oblast praviloma pomenila tudi prevlado vzorcev, ki niso povezovalni in še vse kaj drugega.

Vstopamo v dobo zavedanja in tako bodo delovali tudi rojeni naravni politiki in vodje. Iskali bodo univerzalne rešitve, ki bodo v skladu z univerzalno naravno resnico in pravico.

Da pa bodo te rešitve lahko zaživele v praksi, bo potreben še en korak, in sicer zavedajoč se posameznik. To je odgovornost, ki pripada vsakomur od nas. Predavanje je primerno tako za mladino kot za mlade v srcu.

Predavata glasnik zavedanja Bogdan Rahten, predavatelj univerzalne naravne resnice in Alenka Jovanovski, intuitivna raziskovalka ter čutna poznavalka pretočnih energij


*Višje zavedanje ne omogoča le boljšega zdravja, temveč predvsem modre oz. razumske življenjske odločitve. Z njim dosledno naslovimo vse, kar smo hote ali nehote pometli pod preprogo, nevidno breme pa onemogoča, da stvari vidimo jasno in zaživimo v lastnem miru.

Zavedanje po poti univerzalne naravne resnice je povsem nevtralna ponovna pot do sebe in dejanska samopomoč oz. prisebnost v najboljšem pomenu te besede. Temeljno orodje za dvig zavedanja so Učbeniki za tretje tisočletje, ki so duševno in telesno pomirilo, največ pa posameznik naredi z globoko srčno namero, da se premaga in s sodelovanjem z brezpogojnimi naravnimi zdravilci - glasniki zavedanja.

Predavanje je brezplačno in bo potekalo preko Zoom aplikacije.
Prijava na povezavi: https://forms.office.com/r/FRTThXA7Sy
Po prijavi vam pred dogodkom pošljemo Zoom povezavo.