Domov | Koledar dogodkov | Samuel Blues & Miha Erič

Samuel Blues & Miha Erič

6. december 2019, ob 20.00 uri
Kraj dogodka: Društvo AIA - Mladinski center Mengeš, Slovenska cesta 28Samuel Blues & Miha Erič
koncert ob 10. obletnici AIA - Mladinskega centra Mengeš

Vstop je prost!

Vabljeni na decembrski večer v znamenju praznovanja našega 10 - letnega delovanja. Pridite na koncert v AIA - Mladinski center Mengeš. Večer bo pospremila odlična glasba, žrebanje dobitkov, foto utrinki in pogostitev.

Glasbenika imata na odru prezenco v prodornih ritmih prepletajočih akordih ter slide šovih, do tonskih krikov suverenih, surovih, nežnih in udarnih orglic v blues - rock maniri.

Veljata za izvirna in nadarjena glasbenika v vrstah slovenske rock-blues glasbene scene trdih ritmov. Če orglice nikoli ne utihnejo in če se ritem noge s slide kitaro in reskavim glasom ne ustavi, gre zagotovo za bluesovski duet, ki ga sestavljata Samuel Blues in Miha Erič.

Samuel Blues: (vokal, slide kitara, ritem tolkala)
Pristna, surova in neprekuhana glasba za gurmanske uhlje.

Miha Erič: (ustna harmonika)
''Multiinstrumentalist, virtuoz na ustni harmoniki in vsestranski umetnik, ki sodeluje s številnimi glasbeniki in redno deluje v več projektih tako v Sloveniji, kot tudi v tujini.''

_______________________________________

Koncertni del bo otvorila Manca Fekonja.

Manca Fekonja ( jazz vokal)

Manca je mlad pevski talent, ki ambicije usmerja v študij jazz petja. V preteklosti je sodelovala v pevskih zborih RTV SLO in zasedbi Gala Gjurina. Svojo strast bo delila v priredbah zimzelenih skladb. Manca: »Zdi se mi, da je večina populacije izgubila stik s samim sabo in z ljudmi, ki so nam najbližji. Vsak bi moral kdaj samo sesti, spiti dober čaj, nekomu reči, da ga ima rad in poslušati res dober komad«.


Vabljeni.