Domov | Koledar dogodkov | RAY Zaposlitveni portal - ...

RAY Zaposlitveni portal - Mednarodno petdnevno usposabljanje za mlade od 19 do 30 let

12. oktober 2019, ob 9.00 uri
Kraj dogodka: Društvo AIA - Mladinski center Mengeš, Slovenska cesta 28

Povabilo za udeležbo na petdnevnem mednarodnem dogodku za mlade od 18 do 30 let, v zvezi z zaposlitvenim portalom za mlade RAY, ki bo v AIA Mladinskem centru Mengeš

Od 12. do 16. oktobra bomo v AIA - Mladinskem centru gostili petdnevni dogodek, ki se ga bo udeležilo 17 predstavnikov iz 4 držav. Mladi bodo sodelovali na delavnicah o zaposlovanju, o pisanju življenjepisov, pridobivanju samozavesti, spoznali bodo uspešne podjetnike in šli na ogled podjetij, kjer bodo spoznali odgovorne za zaposlovanje in dobili uporabne nasvete. Ob koncu dogodka bodo udeleženci pridobili Youthpass certifikat o pridobljenih znanjih.

Prijavite se lahko na drustvo.aia@gmail.com do 12.9.2019 do 12:00.
V prijavi navedite svoje ime in priimek, datum rojstva, naslov in kraj bivanja, telefonsko številko ali e-naslov ter kratek opis, zakaj bi se dogodka udeležili.

Projekt RAY Rural Active Youth Job Portal (št. projekta: 2018-2-BG01-KA205-048238) sofinancira Erasmus+. V projektu sodelujemo Vyara Foundation iz Bolgarije, Društvo AIA – Mladinski center Mengeš iz Slovenije, CESIE iz Italije in Agrupamento de Escolas de Silves iz Portugalske.