Domov | Koledar dogodkov | Inovativna metoda za ...

Inovativna metoda za pospešeno in učinkovito učenje angleščine

14. november 2018, ob 18.00 uri
Kraj dogodka: Društvo Aia - Mladinski center Mengeš, Slovenska cesta 28INOVATIVNA METODA ZA POSPEŠENO IN UČINKOVITO UČENJE ANGLEŠČINE – V 2H URAH

Predavateljica Dušica Kunaver, profesorica angleščine.

Metoda mavrične bližnjice bistveno poenostavlja učenje angleščine, ker sledi naravni poti učenja in k tujemu jeziku pristopa iz slovenščine. Jezik obravnava kot preprost mehanizem, ki deluje v skladu z naravno, matematično logiko. Cilj predavanja pa ni le poenostavljeno učenje angleščine, ampak prikaz naravnega, preprostega pristopa k vsem evropskim jezikom.

SPOZNALI BOSTE:
- Metodo in tehnike učinkovitega in pospešenega učenja
- Temeljno angleško slovnico (od samostalnika do glagola)
- Angleške besede – "naredim" jih sam
- Kako na tujcu predstavimo Slovenijo ob biserih ljudskega pripovednega izročila.

Metodo mavrične bližnjice in novosti, ki jih vnaša v anglistiko, je potrdil Republiški strokovni svet in registrirala Avtorska agencija za Slovenijo.

KOMU JE NAMENJENO: Predavanje je namenjeno vsakomur, ne glede na stopnjo predznanja. Slušatelji dobijo pregled čez temelje angleške slovnice in besedotvorja. Nadgradnja znanja je lahka, če so temelji jasni in preprosti.

Prijazno vabljeni tudi starsi - skupaj z otroki, da skupaj z njimi spoznavate "naraven", preprost in hitro ucljiv nacin tujega jezika. Posebej za otroke bo predstavljena nova metoda ucenja jezika.
Dobrodosli tudi vsi drugi, ki si zelite le "urediti" znanje - in spoznati princip ucenja vseh evropskih jezikov.

Pridružite se nam in brezplačno preizkusite inovativno metodo :D