Domov | Koledar dogodkov | Izjemna priložnost ...

Izjemna priložnost srečanja: Swami Damodar v Sloveniji

2. oktober 2018, ob 19.00 uri
Kraj dogodka: Društvo Aia - Mladinski center Mengeš, Slovenska cesta 28Vabljeni na predavanje Swami Bhaktikinkar Damodar Maharaja, učenca Srila Bhakti Ballabh Tirtha Goswami Maharaja.
Predavanje bo v torek, 2. 10. 2018 od 19:00 do 21:00 v Mladinskem centru Mengeš.
Swami Damodar prihaja iz Govardhana, svetega mesta v Indiji.

PREDSTAVIL BO PRAVI POMEN JOGE
Yogo večina ljudi razume kot vadbo asan- položajev za sproščanje in povezavo med umom in telesom. Swami Damodar nam bo predstavil še njen globlji pomen.

NAŠ IZJEMNI GOST SWAMI DAMODAR BO PRENESEL ZNANJE O NAŠI IZVORNI IDENTITETI TER KDO SMO MI KOT UPRAVITELJ UMA IN TELESA

Namen predavanja je prenesti znanje o naši izvorni naravi, funkciji in kdo smo mi kot upravitelj tega uma in telesa.
Vede nas učijo o dostopnosti do neprecenljivega bogastva, znanja, sreče in ljubezni, ki nam je na voljo v vsakem trenutku našega obstoja. Znanje in moč o katerih govori Swami Damodar, so vedno v nas. Izvorno imamo vse zgoraj naštete lastnosti, ampak v manjši meri oz. v tolikšni kolikor smo odprti, predani in kolikor smo prepričani, da potrebujemo za svojo srečo. Od nas se pričakuje samo želja za ustvarjanje tega znanja, da ga sprobamo na sebi, da ga vključimo v življenje in potrdimo njegovo resnico. Ko se to začne dogajati, nam naše osebno bogastvo postaja dostopno v tolikšni meri kolikor verujemo, da ga imamo. S časom se naša vera povečuje in vzporedno s tem tudi sposobnost koriščenja svojega znanja in moči, ki so nam dostopne.

Vabljeni na predavanje o:
- pomenu yoge;
- naši izvorni, pravi naravi;
- o dostopu do naših virov (zaupanje, moč, ljubezen, mir, sočutje, znanje, samozdravljenje), ki smo jih morda tekom življenja zablokirali z negativnimi prepričanji, ki so nastala zaradi napačnega razumevanja naše prave narave.

Na predavanje Swami Damodar Maharaja, ki bo v torek, 2. 10. 2018 od 19:00 do 21:00, v Mladinskem centru Mengeš, se prijavite na email: soundyoga.guru@gmail.com .
Za več informacij vabljeni, da pokličete na 040 41 61 51.

Swami Damodar bo v Sloveniji od 1. do 5. oktobra 2018. Če želite, da vas obvestimo o ostalih možnih srečanjih, javite na zgoraj omenjeni kontakt.