Domov | Koledar dogodkov | Brezplačna delavnica - ...

Brezplačna delavnica - DAVČNA BLAGAJNA

22. december 2015, ob 17.00 uri
Kraj dogodka: AIA - Mladinski center Mengeš, Slovenska c. 28

Vabljeni na brezplačno delavnico o davčnih blagajnah

Razvojni center Srca Slovenije bo v Mengšu, skupaj z AIA - Mladinskim centrom Mengeš, izvedel brezplačno delavnico o davčnih blagajnah za vse, ki poslujejo z gotovino in morajo kupcu izdati račun. 2. januarja 2016 se bo namreč začel izvajati Zakon o davčnem potrjevanju računov, po katerem bodo morali zavezanci izdajati gotovinske račune s pomočjo davčnih blagajn oz. potrditi izdane račune na FURS.

Program delavnice:

Na delavnici se boste seznanili z vsemi novostmi in postopkom uvedbe davčnih blagajn:

-       Splošno o Zakonu o davčnem potrjevanju računov

-       Zavezanci za izvajanje postopka  davčnega potrjevanja računov

-       Postopki davčnega potrjevanja računov

 

V drugem delu delavnice se bo predstavil tudi eden od ponudnikov programske rešitve za blagajniško in davčno potrjevanje računov:

-       Predstavitev programa

-       Ponudba – cenovna predstavitev paketov

-       Prikaz delovanja programa v praksi

-       Implementacija zahtev FURS-a

 

Lokacija in termin delavnice:

Mengeš, Mladinski center Mengeš, Slovenska cesta 28, torek 22. december 2015 ob 17. uri.

Več informacij o ostalih delavnicah na podjetniškem portalu Srca Slovenije: www.srce-slovenije.si/podjetnistvo . Prosimo za potrditev udeležbe na delavnici na telefon: 01/ 89 62 717 (VEM točka Litija) ali po e-mailu: info@razvoj.si.

 

Razvojni center Srca Slovenije skupaj s podjetjem Data d.o.o. zagotavlja podporno okolje za podjetništvo v Osrednjeslovenski regiji v okviru mreže Javne agencije SPIRIT. Postopki registracij in osnovno svetovanje za podjetnike se izvajajo na VEM točkah v Litiji, Mengšu in v Ljubljani. Poleg svetovalnih storitev in postopkov registracij in sprememb podjetij izvajamo tudi brezplačne tematske delavnice za potencialne podjetnike ter mikro, mala in srednja podjetja (MSP).

Izobraževanja preko vstopnih točk VEM sofinancira javna agencija SPIRIT Slovenija ter Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo.