Domov | Aktualno | JAVNO POVABILO K ODDAJI ...

JAVNO POVABILO K ODDAJI PONUDBE ZA PRIPRAVO IN IZVEDBO DELAVNICE



Društvo AIA – Mladinski center Mengeš
Slovenska c. 28
1234 Mengeš

Številka dokumenta: 34-18/2023

STROŠKOVO MESTO: 63 LAS – Tokovi prihodnosti


Mengeš, 28. 02. 2023

JAVNO POVABILO K ODDAJI PONUDBE ZA PRIPRAVO IN IZVEDBO DELAVNICE

Za potrebe projekta Tokovi prihodnosti - Iz spominov neokrnjenih rek z mladimi ustvarjamo prihodnost skupnih tokov, ki ga izvajamo v okviru razpisa Javni poziv za izbor operacij za uresničevanje ciljev Strategije lokalnega razvoja »LAS Za mesto in vas« v letu 2019, financiranega s strani Evropskega sklada za regionalni razvoj, vas vabimo k oddaji ponudbe za pripravo in izvedbo delavnice na javnem dogodku na temo zelenih sprememb z naslovom:

ZELENE SPREMEMBE – PREDELOVALNICA OBLAČIL.

Javni dogodek se bo izvedel v soboto, 18. 03. 2023, v času od 15.00 do 19.30. Na dogodku se bodo dogajale naslednje aktivnosti:

*delavnica predelave oblačil
*pogovor o škodljivih vplivih hitre mode

Javni dogodek bo potekal v glavnem prostoru AIA - Mladinskega centra Mengeš, na naslovu
Slovenska c. 28, Mengeš.

Od ponudnika pričakujemo:
- pripravo in izvedbo delavnice
predelave oblačil
- sodelovanje v pogovoru
o škodljivih vplivih hitre mode

Pri pripravi in izvedbi delavnice pričakujemo:
Pripravo in izvedbo delavnice, s katero bodo udeleženci pridobili nove veščine in znanja, hkrati pa jih bo spodbudila, da prispevajo k trajnostnemu razvoju. Delavnica naj bo praktično naravnana – praktični prikaz predelave oblačil in naj bo sestavljena iz treh delov: interaktivne delavnice pridobivanja materiala iz starih oblačil, interaktivne delavnice za prikaz izdelave različnih trajnostnih izdelkov iz tega materiala, izdelave trajnostne embalaže (npr. vrečke) za shranjevanje izdelkov. Od izvajalca pričakujemo, da bo udeležence spodbujal k aktivni udeležbi na delavnici. Pričakujmo približno med 10 do 20 udeležencev.

Prosimo vas, da nam do vključno 07.03.2023 do 12.00, na e-mail drustvo.aia@gmail.com pošljete ponudbo v skladu s tem javnim povabilom.

Ponudba mora vsebovati vse zahtevane elemente uradne ponudbe, vključno s podpisom in žigom, če ste pravna oseba in ga uporabljate. Priložiti morate priloge za dokazovanje izpolnjevanja pogojev oziroma opise in reference. V primeru, da podajate ponudbo kot pravna oseba, v ponudbi navedite ali ste davčni zavezanec. V pimeru, da oddajate ponudo kot fizična oseba, navedite vaš zaposlitveni status (zaposlen za polni delovni čas, zaposlen za krajši delovni čas …..ur, nezposlen, študent, upokojenec,...).

Ponudbena cena mora biti končna in mora vsebovati vse stroške, popuste in davščine.

Merilo za izbiro najugodnejše ponudbe je najugodnejša cena, s pogojem izpolnjevanja zahtevanih pogojev iz tega povabila.

V kolikor bo vaša ponudba pravočasna, primerna in izbrana kot najugodnejša, vas o tem obvestimo do 08.03.2023 do 24.00 in vam pošljemo naročilnico ali avtorsko pogodbo (če ste fizična oseba).

Za dodatne informacije smo na voljo na telefonski številki: 070-732-070 (Blanka Tomišič)