Kontakt
Društvo prijateljev mladine Trbovlje
Trg svobode 11
1420 Trbovlje
M: 041/618-414
E: dpm.trbovlje@siol.net
Koledar dogodkov

Trenutno ni napovedanih dogodkov.

11. zasavski humanitarni tek

V petek, 13. maja bo v športnem parku na Logu v Hrastniku potekal 11. zasavski humanitarni tek. Tokrat bosta Igor Gošte in Sabina Karaman tekla 11 ur za Društvo onkoloških bolnikov - Skupino za samopomoč bolnikom z rakom Trbovlje. Donacije bomo zbirali na transkakcijski račun Društva prijateljev mladine Trbovlje in na stojnici ob tekaški stezi na dan dogodga. Pred uradnim dogodkom pa smo na več točkah po Zasavju pripravili skrinjice za donacije, kjer lahko donirate poljubni znesek.

Lokacije, kjer lahko oddate svoje prispevke:

- Slaščičarna Hamiti Trbovlje,
- Sladoledni butik Kep'ca Kisovec,
- Salon Petra Trbovlje,
- Gol bar Trbovlje,
- Cvetličarna Klara Kisovec,
- Cvetličarna Gaja Izlake,
- bioenergetik Darko Božidar Verbe,
- Bar La Vie Trbovlje,
- Restavracija K5 Trbovlje,
- Frizerstvo Saša Trbovlje,
- Center Sana Trbovlje.


Prvomajske počitniške delavnice

 Med prvomajskimi počitnicami, smo pripravili dvodnevni program za otroke. Prvi počitniški dan smo namenili izdelavi športno-družabnih iger, drugi dan pa je bil namenjen vrtičkanju.
32. nacionalni otroški parlament

 11. aprila smo se v Ljubljani udeležili 32. nacionanega otroškega parlamenta na temo Moja poklican prihodnost. Zasavsko regijo so letos zastopale Ana Neza, Eva, Sara, Ula in Mirjam.Očistimo Trbovlje

8. aprila je potekala akcija Očistimo Trbovlje. Naši prostovoljci so uredili prosotre Društva prijateljev mladine Trbovlje in okolico Rudarskega doma.

 

Dan za spremembe

9. aprila smo se pridružili akciji Dan za spremembe, ki je letošnje leto potekala na temo '' Soustvarjajmo skupnost''. V našem društvu smo pripravili časopis v katerem smo predstavili someščane, ki soustvarjajo našo skupnost. Skupaj z ZMŠT smo organizirali tudi dogodek z naslovom ''Čas je za čajanko''.