Domov | Zgodilo se je | KONDICIJSKE PRIPRAVE NA LISCI

KONDICIJSKE PRIPRAVE NA LISCI

V petek, 27.8.2010 smo se s starejšimi deklicami in nekaterimi kadetinjami odpravili na Lisco pri Sevnici na kondicijske priprave. Ostali smo do nedelje, 29.8.2010. Treningi so bili skoncentrirani skozi cel dan in so potekali na bližnjih hribih ter na igrišču ob Tončkovem domu. Mlade rokometašice so se kar pošteno potile, saj so z raznimi vajami pridobivale na moči in koordinaciji, predvsem pa na vzdržljivosti.
Vsaka igralka je dala svoj maksimum, zato je potrebno pohvaliti prav vse, ki so se udeležile priprav, kar je dobra popotnica za začetek tekmovalne sezone, ki se bo pričela 19.9.2010 v Ljubljani. Starejše deklice in kadetinje bodo v tekmovalni sezoni 2010/2011 tekmovale v ligi center ter bodo svojo prvo tekmo odigrale v gosteh proti RK Krim Mercator.
Tudi mlajše deklice A in mlajše deklice B bodo v letošnji tekmovalni sezoni tekmovale v ligi center. Tekmovanje v teh dveh starostnih kategorijah se bo pričelo 2. oktobra. Mlajše deklice A bodo igrale prav tako v gosteh z RK Krim Mercator, mlajše deklice B pa v Polju proti ŠD Polje.
Vse ljubitelje in ljubiteljice rokometa vabimo, da si ogledate rokometne tekme ŽRD Litija, ki se bodo tudi v letošnji sezoni odigrale v športni dvorani Litija. Vse aktualnosti in novice pa lahko prebirate še naprej na naši spletni strani www.srce-me-povezuje.si/zrd-litija.

Vabljeni!