Domov | Aktualno | Rokometni tabor 2020

Rokometni tabor 2020

Tako kot prejšnja leta smo se v tudi letos povezali z RD Herz Šmartno in skupaj organizirali rokometni tabor. Tabor je potekal v Pacugu od 29.6 do 3.7. Tabora se je udeležilo skupno 40 otrok, mladih rokometašic in rokometašev iz obeh klubov.

Čez teden smo imeli zanimiv program, ki je otrokom omogočal tako aktivnosti kot sprostitev. Dneve smo začenjali z jutranjo telovadbo, da smo se vsi zbudili. Po zajtrku smo imeli razna tekmovanja v ekipah pod vodstvom trenerjev. Imeli smo šest ekip; Rokometne jegulje, Flamingote, Morske delfine, Morske pse, Bratovščino sinjega galeba ter Strupene meduze. Izbrane ekipe smo se pomerile v rokometu, hokeju in nogometu. Naši popoldnevi so bili zasedeni s plavanjem in igranjem v vodi na plaži. Tudi ob večerih smo imeli različne aktivnosti. Prvi večer smo imeli tombolo, drugega vodne igre ter tretjega kviz. Tekom dneva je bilo tudi dovolj časa za sprostitev in druženje. Četrtek je bil malo bolj poseben, saj smo se dopoldne z ladjico odpravili v Piran. Tam smo si skupaj ogledali akvarij, kjer so otroci spoznali in videli številne živali, ki jih lahko vidijo v morju. Zadnji večer smo imeli filmski večer. Po želji otrok smo si ogledali animirani film Mali šef. Naslednji dan je bilo tabora žal konec, kmalu po zajtrku smo se odpravili domov.

Na taboru smo skupaj preživeli čudovit teden. Fantje in dekleta so zelo uživali in se domov vrnili z veliko lepimi spomini. Konec tabora pomeni tudi konec letošnjega rokometnega leta. Mlade rokometašice in mladi rokometaši se odpravljajo na počitnice, septembra pa se bodo vrnili nazaj na rokometne treninge v športno dvorano.